3 Yıldır Her Gün Daha Diktatörce Bir Sisteme Doğru Gidiliyor!

Alparslan Kuytul Hocaefendi dün akşam gerçekleştirmiş olduğu tefsir dersi sonrası kendisine yöneltilen "Kahramanmaraş ve Gaziantep konferanslarının iptal edilmesini nasıl değerlendiyorsunuz?" sorusuna önemli açıklamalarda bulunarak cevap verdi.

3 Yıldır Her Gün Daha Diktatörce Bir Sisteme Doğru Gidiliyor!
14 Oca 2017 06:15:37

Alparslan Kuytul Hocaefendi dün akşam gerçekleştirmiş olduğu tefsir dersi sonrası kendisine yöneltilen "Kahramanmaraş ve Gaziantep konferanslarının iptal edilmesini nasıl değerlendiyorsunuz?" sorusuna önemli açıklamalarda bulunarak cevap verdi.

Alparslan Kuytul Hocaefendi;

"Evet yine yapacaklarını yaptılar. 3 yıldır bu zulme devam ediyorlar. Memleketi her gün daha diktatörce idare etmeye devam ediyorlar. Hiçbir sebep yok!

"Sen bizi neden tenkit ediyorsun" diyorlar.

Evet ediyorum, edeceğim!

Siz yanlış yapmaz mısınız? Tenkit edilmeyen Allah'dır Rasulu'dur. Herkes yanlış yapabilir. Tenkit edilecek şeyler yapmasaydınız, tenkit etmeseydik.

Ben Düşmanlık Yapmıyorum Tenkit Ediyorum.

Ben yanlışa yanlış demek zorunda olduğum için konuşuyorum. Doğruları bilenler doğruları söylemek zorundadır. Beni tanımıyorlarsa düşmanca konuştuğumu zannediyor olabilirler. Yada birileri onlara böyle bilgi götürüyor olabilir.

Ben ya İslam'a zarar geldiğinde yada Müslümanlara zarar geldiğinde konuşuyorum. Ve bu benim vazifemdir. Bundan dolayı konferansları mı engelliyorsunuz? Ne cehennemin dibi yapıyorsanız yapın vazgeçmeyeceğim!

Sadece Maraş Değil Antep'i de İptal Ettiler.

Ve bir basın açıklaması için dahi önce izin vermediler sonra derneğin önünde sadece.. Normalde derneğin önünde basın açıklaması mı olur? Her şehrin bir basın açıklaması yapacak yeri vardır. Onada izin vermiyorlar. 'Derneğinizin önünde yapıyorsanız yapın.O da fazla kalabalık olmasın' diye şartlar koşarak.

Ben bu yaşıma geldim 12 Eylül'de gördüm 28 Şubat'ta gördüm böyle bir şey görmedim!

Ne Hale Geldi Memleket!

Şu 3 yıldır her gün daha diktatörce bir sisteme doğru gidiyor. Kimseyi konuşturmuyorlar. Herkes suspus televizyonda 3-5 adam dışında kimse kalmadı. Bu mu sizin getireceğiniz düzen! İnsanlar nasıl güvensinler nasıl inansınlar. Herkes korku içinde, aman bir şey dersem başıma bir şey gelir.

Daha Baskıcı Bir Sistem Planlanmış O Yapılıyor.

Bugüne kadar bir çokları böyle şeylere heveslendi. Sonları iyi olmadı. Çok melekette böyle düzenler kuruldu. Allah bundan razı değil. Diyorlar ki 'biz kime karışmışız biz kimseye engel olmuyoruz.' Gözümüzün içine baka baka yalan söylemeyin!

Bir Konferanstan Korkar Olmuşsunuz.

Bir konferansa müsaade etmiyorsunuz. Bir basın açıklamasına müsaade etmiyorsunuz! Sonra da hangi yüzle kime karışmışız diyorsun. Daha ne yapacaksınız?

Ben yarın Maraş'a gideceğim. Orada basın açıklamamızı yapacağız. Akşama da orada arkadaşlarla yemeğimizi yiyeceğiz, biraz sohbet edeceğiz geleceğiz.

Ben Ölene Kadar Bu Mücadelemi Sürdüreceğim.

Benim bu mücadeleden çekilmem söz konusu olamaz! Çünkü bu mücadeleyi emreden Kur'an'dır. Mücadeleden çekilmemi istiyorlarsa buyursunlar öldürsünler. Benim onlara diyeceğim şey bu! Beni böyle şeylerle yıldıramayacaklar. Sadece günahlarını arttırıyorlar. "

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin Açıklamasının Tamamı:

Kahramanmaraş ve Gaziantep konferanslarınızın engellenmesi ile ilgili neler söylemek istersiniz?



0 Yorum

Yorum Yaz