A.Ö.F Öğrencilerine Büyük Hizmet

Halkımızın eğitim düzeyinin çok yönlü olarak yükselmesi için daima hizmet etmeye çalışan Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı bir hizmete daha imza attı. Furkan Gençlik ve Etüt Merkezi bununla kendini geliştirmek, eğitim ve kültür seviyesini yükseltmek, beşeri ilimlerde de başarı sağlamak isteyenlere destek olmayı hedefliyor.

A.Ö.F Öğrencilerine Büyük Hizmet
02 Oca 2018 08:46:15

Halkımızın eğitim düzeyinin çok yönlü olarak yükselmesi için daima hizmet etmeye çalışan Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı bir hizmete daha imza attı.

Furkan Gençlik ve Etüt Merkezi bununla kendini geliştirmek, eğitim ve kültür seviyesini yükseltmek, beşeri ilimlerde de başarı sağlamak isteyenlere destek olmayı hedefliyor.

Furkan Gençlik ve Etüt Merkezi Açık Öğretim Fakülteleri için Takviye dersler başlattı. İlahiyat talebelerinin zorlandığı Arapça Dersleri başta olmak üzere; İslam Tarihi, İslam İbadet Esasları, Tefsir, Günümüz Fıkıh Meseleleri gibi derslerde hizmet vermeye başlayan Furkan Gençlik ve Etüt Merkezi onlarca öğrenciye sınavlarını geçmelerinde fayda sağlayan ücretsiz ders desteği sağladı.

Açık Öğretim Fakültelerinden İlahiyat derslerinin yanı sıra diğer A.Ö.F bölümleri için de program düzenleyen Furkan Gençlik ve Etüt Merkezi; İngilizce, Osmanlıca, Matematik, Türk Dili gibi alanlarda da hizmet vermeye başlıyor.

Alanında uzman hocalar eşliğinde gerçekleştirilen A.Ö.F. destek dersleri katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Programa katılan öğrenciler, Açık Öğretim müfredatına paralel gerçekleştirilen programın konuya çabuk hâkimiyet kazandırdığını ve bu vesile ile sınavlarda büyük ölçüde başarı sağladığını ifade etti.

Bir Müjde de A.Ö.L. Öğrencilerine

A.Ö.F öğrencilerine sağlanan bu ücretsiz hizmet üzerine Açık Öğretim Lise (A.Ö.L.) öğrencilerinden gelen yoğun talep üzerine Açık Öğretim Lisesi öğrencileri için temel derslerde ücretsiz destek programı da başlattı. Program içeriğinde özellikle öğrencilerin çokça zorlandığı İngilizce ve Matematik dersleri yoğun talep görüyor. 

 



2 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    KIZILTAŞ 01 Nis 2018 17:57:00

    Aöf Arapça dersinin linkini bulamadım

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Zehra 01 Mar 2018 07:06:00

    Hizmetlerinizden dolayı Allah razı olsun


Yorum Yaz