Adalet Bekleyişinin 17. Gününde Dikkat Çeken Pankart

22 Ocak mahkemesine üç gün kala Alparslan Kuytul Hoca'nın sevenleri bir kez daha İnönü Meydanı’nda ve Furkan Vakfı Genel Merkezi’nin önünde “Adalet Bekleyişi” gerçekleştirdiler.

Adalet Bekleyişinin 17. Gününde Dikkat Çeken Pankart
19 Oca 2019 16:23:46

Furkan Gönüllüleri Alparslan Kuytul Hoca’nın yaklaşık bir yıldır devam eden haksız tutukluğuna dikkat çekmek ve 22 Ocak’ta gerçekleşecek olan mahkemeden “Siyaset Değil Adalet” beklediklerini dile getirmek amacıyla bugün Adana/İnönü Meydanı, Gaziantep, Konya ve Furkan Vakfı Genel Merkez Binası önünde buluştu.

Adana’nın merkezi yerlerinden olan İnönü Meydanı, Gaziantep, Konya ve Furkan Vakfı Genel Merkez Binası önünde “Adalet Bekleyişi”nin 17. gününde bir araya gelen Furkan Gönüllüleri “Bu dosya suç dosyası değil, sus dosyası” yazılı pankart açtılar.

Adana'da İnönü Meydanında toplandıktan sonra Furkan Vakfı Genel Merkez binasının önüne yürüyen kalabalık, vakıf kapısının önüne onlarca çiçek bıraktı. “Adalet Bekleyişi”ne vakıf merkezinin önünde devam eden grup “Bu dosya suç dosyası değil, sus dosyası” pankartını tekrar açarak davanın siyasi boyutuna dikkat çekti.

Bugün 17.sı düzenlenen “Adalet Bekleyişinden dikkat çeken kareler:

ADANA/ İNÖNÜ MEYDANI

FURKAN VAKFI GENEL MERKEZ BİNASI

KONYA

GAZİANTEP

 



0 Yorum

Yorum Yaz