Adana Emniyeti’nden Büyük Ayıp! Tahliye Sevincini Zehir Ettiler

Bir yıllık haksız tutukluluğun ardından gece tahliye edilen Alparslan Kuytul Hoca'yı karşılamak için Adana’nın 3 farklı noktasında toplanan binlerce seveni emniyetin haksız müdahalesine maruz kaldı. Sevenlerine selam vermesi 10 dakika konuşmasına müsaade edilmeyerek yurt dışından ve şehir dışından gelen binlerce misafirlerin kendisini görmesi engellendi.

Adana Emniyeti’nden Büyük Ayıp! Tahliye Sevincini Zehir Ettiler
25 Oca 2019 14:17:58

Bir yıllık haksız tutukluluğun ardından gece tahliye edilen Alparslan Kuytul Hoca'yı karşılamak için Adana’nın 3 farklı noktasında toplanan binlerce seveni emniyetin haksız müdahalesine maruz kaldı. Sevenlerine selam vermesi 10 dakika konuşmasına müsaade edilmeyerek yurt dışından ve şehir dışından gelen binlerce misafirlerin kendisini görmesi engellendi.


ÖNCE ALPARSLAN KUYTUL HOCA'YI SAATLERCE GİŞEDE BEKLETTİLER

Alparslan Hoca'nın, Adana emniyeti tarafından Adana gişelerinde saatlerce bekletilerek sevenlerinin yanına gitmesi engellendi. Alparslan Hoca uzun süre emniyet ekipleri ile müsaade etmeleri için konuşup 'bu insanlar beni bir yıldır bekliyor bir selam vermeden gitmeyeceğim' diyerek kendisini saatlerdir soğuk havaya rağmen bekleyen sevenlerinin yanına ulaştı. Ancak şehrin merkezine Alparslan Hoca ve sevenlerinin birlikte gitmesine izin verilmedi.

SEVENLERİNİN ŞEHİR MERKEZİNE GİTMESİ ENGELLENDİ

Alparslan Hocayı karşılamak için Adana girişinde bir tesiste bir araya gelen sevenleri saatlerce orada tutularak yüzlerce aracın Alparslan Hoca ile birlikte şehre girmeleri engellendi. Emniyet tarafından bazı yolların kapatılmasıyla Adana’da trafik akışı kesintiye uğradı.

ALPARSLAN HOCA'NIN EVİNİN ÖNÜNDE EMNİYET AYIBI

350 günlük haksız ayrılığın ardından büyük bir hasretle Alparslan Hoca'yı görmek için evinin önünde toplanan bir diğer kalabalık grup emniyetin ağır güvenlik önlemleri ile kuşatıldı.



Emniyet Alparslan Hocanın evinin önünde toplanan kalabalığın çevresini TOMA'lar, akrep, zırhlı araçlar ve onlarca çevik ekibiyle kapatarak baskı yaptı.


Sabah 08.00 dan bu yana evinin önünde bekleyen sevenlerine selam vererek birkaç cümle söylemek isteyen Alparslan Kuytul Hoca polisin engeliyle karşılaştı.

Polis aracılarının aynı anda siren seslerini açması ile sevenlerinin Alparslan Hocanın sesini duyması engellendi.

 


 

 

 


 

 

 


 

Cuma namazı sonrası Merkez Park'ta Alparslan Kuytul Hoca'yı görebilmek için bir araya gelen onbini aşkın gönüllü orada da emniyet mensuplarının haksız müdahalesi ile karşılaştı.

Alparslan Kuytul Hoca'yı görebilmek için sessizce bekleyen on binlerce kişiye sert ve kaba dil kullanan polisler, ara ara çıkartıkları zorluklarla sevenleri, Hocaefendi'nin evine gitmesine müsade etmeden dağıttı.

 


 



0 Yorum

Yorum Yaz