Adana'da Fetih Konferansı

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı'nın Toplumun ihyası ve Öncü Neslin yetiştirilmesi amacı ile düzenlemiş olduğu konferanslarına Adana halkının yoğun katılımı ve ilgisi ile birlikte büyük bir coşku içerisinde gerçekleştiriyor.

Adana'da Fetih Konferansı
30 Ara 2016 21:01:56

Furkan Vakfı,  Adana’da Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin konuşmacı olarak katıldığı Mekke’nin Fethi ve Mesajının anlatıldığı muhteşem bir konferans gerçekleştiriyorlar

Her yıl konferanslar zincirine Adana ile başlayan Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı bu yıl Mimar Sinan Açık Hava Tiyatro Salonunun verilmemesi üzerine Malatya ve Elazığ ile açılış yaptı. Sezon başından bu zamana kadar geçen süre içerisinde ise tüm engellemelere rağmen birçok ilde konferanslar gerçekleştirmeye devam eden Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin heyecanla beklenen “Mekke’nin Fethi ve Mesajı” konulu Adana konferansı şuan furkanvakfi.net ve tvfurkan.com adresinden şuan canlı olarak yayınlanıyor.

Konferansı izlemek için gelen halk salona sığmadı, girişlerde izdiham yaşandı. Bir çok kişi programı ayakta, yağmurlu ve soğuk havaya rağmen salonun dışında takip ediyor.



0 Yorum

Yorum Yaz