Adliye Önünde Bekleyen Furkan Gönüllülerine Halktan Büyük Destek

Bugün Adana Merkez Adliyesi önünde Furkan Vakfı davasına destek olmak için bir araya gelen Furkan gönüllülerine halktan gelen yoğun destek dikkat çekti.

Adliye Önünde Bekleyen Furkan Gönüllülerine Halktan Büyük Destek
22 Oca 2019 13:05:46

Alparslan Kuytul Hoca ve arkadaşlarına destek vermek amacıyla Adana Merkez Adliyesi önünde bir araya gelen Furkan gönüllülerine çevrede bulunan halktan büyük ilgi ve yoğun destek geldi.


İnönü meydanının polis tarafından kapatılmasıyla adliye önündeki cadde boyunca bekleyen gönüllüleri gören Adanalılar, Alparslan Kuytul Hoca’ya muhabbetlerini dile getirmekle beraber mahkemeden hayırlı sonuç çıkması için dua ettiler.

Adliye önünde karşılıklı iki cadde boyunca ayakta bekleyen gönüllülerin yanından özel ve toplu taşıma araçlarıyla geçen vatandaşların da korna sesleri ve sloganlarla destek oldukları görüldü.

Kimi zaman gönüllülerin yanlarına kadar gelerek bilgi alan ve dertleşen halk, kimi zamanda uzaktan selam ve dua ile desteklerini sundu.

Bugün Adana Merkez'de bekleyen gönüllülere, halktan gelen destek ve yoğun ilgiden bazıları  şöyle;

Gönüllülerin yanına gelen yaşlı bir vatandaş: “67 yaşındayım, böyle zulüm görmedim. Sizi gönülden destekliyorum. Herkes sizin gibi olsa keşke ama öyle değiliz. Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin”

Adliye önüne gelen bir vatandaşın vakıf tanıtım broşürünü aldıktan sonra Alparslan Kuytul Hoca kadar vicdanlı bir hoca görmedim, Allah ondan razı olsun diyerek gözyaşı akıttığı görüldü.

Toplu taşıma aracı şoförü, araca atkı ile binen yolcusuna Alparslan Kuytul Hoca’yı savunarak “Bu Hoca tertemiz, Allah yardımcınız olsun” dedi. Ardından Vakıf tanıtım broşürünü alarak aracın ön camına koydu.

Bekleyen gönüllülerin yanına gelen bir vatandaş da şunları söyledi “Cemaatinizden degilim ama Alparslan Hoca adaletin simgesi olacak. Bu sürecte sonuna kadar destekcisiyim”

Yine başka bir vatandaş ise şu ifadelerde bulundu: Alparslan Hoca’yı internetten videolarıyla tanıyoruz, susturulmaya çalışıldığının hepimiz farkındayız. Bütün dualarımız Alparslan Hocayla”

 


 

 

 

 



0 Yorum

Yorum Yaz