Akit Tv Adana Emniyet Müdürü Osman Ak’a FETÖ'cü dedi!

Furkan Vakfı’nın 22 Nisan Cumartesi günü yaşadığı olayın ardından sosyal medyada yayılan polis şiddeti, tüm Türkiye’de büyük tepkiye sebep oldu.

Akit Tv Adana Emniyet Müdürü Osman Ak’a FETÖ'cü dedi!
26 Nis 2017 18:12:26

Binlerce insanın orantısız şiddete maruz kaldığı olayı, Akit tv gibi bazı kanallar birkaç polisin şiddeti gibi göstermesi dikkatleri çekti. Dikkatleri çeken diğer bir nokta ise Akit Tv’nin 25 Nisan’da yayınladığı Gün Başlıyor programında bu konuya değinerek şiddet gösteren polislerin FETÖ'cü olduğunu iddia etmesi oldu. Olayı tamamen saptıran Akit Tv  “Türkiye’de yeni bir FETÖ kalkışması yapmaya hazırlanıyorlar, cemaatini de bu yönde kışkırtıyor diyerek Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye de asılsız-çirkin iftiralarda bulundu.

Birçok haber sitesi, yerel ve ulusal kanallarda yer alan haberlerde bu operasyonu Adana Emniyet Müdürü Osman Ak’ın bizzat yönettiği bildirilmişti. Ayrıca yüzlerce insanda bu operasyonu Osman Ak’ın bizzat yönettiğine şahitti. Akit Tv’nin iddiaları, eğer bu operasyon FETÖ işi ise Osman Ak da mı FETÖ'cü sorularını akla getirdi.

Ayrıca Beyaz TV de aynı gün yaptığı sabah programında olayın FETÖ alakasına değinmişti.

Bu asılsız iddialara Alparslan Kuytul Tv Furkan’da canlı yayında cevap verdi.



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    NAFİ TANRIBUYURDU 01 Oca 1970 02:00:00

    Hocam siyasi anlayisiniza hayranim...


Yorum Yaz