Akit TV Yine Alçaklığını Yaptı

Akit TV 9 Ocak 2018 tarihinde ana haber bülteninde alçakça bir habere daha imza attı. Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin en son çıkan KHK ile ilgili yaptığı açıklamasını çarpıtarak kamuoyu üzerinde Hocaefendi’nin darbe destekçisi olduğuna dair yeni bir algı oluşturmaya çalıştı. Son KHK ile ilgili açıklamayı suç unsuru olarak göstermeye çalışan ve ağır hakaretlerle halkı kin ve düşmanlığa sevk ederek algı operasyonuna devam eden Akit TV bu yaptığı ilk değil.

Akit TV Yine Alçaklığını Yaptı
10 Oca 2018 11:54:00

Akit TV, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin en son çıkan KHK ile ilgili 29 Aralık’ta yaptığı açıklamasını cımbızlayarak halkı yalan ve iftira dolu haberlerle provoke etme girişiminde bulundu ve hedef gösterdi. Hâlbuki Hocaefendi, sözü edilen videoda darbeye karşı sokağa çıkan halkın suçunun olmadığını özellikle belirtirken o gece darbeden haberi olmayan ve halka kurşun sıkmayan askerleri sorgusuz, sualsiz ve canice infaz eden bir grubun yargılanması gerektiğinden bahsetmektedir.

Akit TV, iki gün üst üste yaptığı yayınında; Hocaefendi’nin konuşmasını hedef alarak asılsız ve yalan ifadelerle gündemi saptırmaya çalışarak Mehmetçiğe yargısız infaz yapan önceden teçhizatlı, kimliği belirsiz kişileri savundu.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi darbe ile ilişkilendirerek asılsız-çirkin iftiralarla sokağa çıkan halkı tehdit ettiğini iddia etti. Hâlbuki Hoceefendi, sözü edilen kısımdaki konuşmasında darbeden haberi olmayan ve halka kurşun sıkmayan askerleri sorgusuz sualsiz ve canice infaz edenlerden Türkiye’nin mahkemelerinin hesap sorması gerektiğini ifade etmişti.

AKİT TV HALKI TEHDİT ETTİ

Ayrıca Akit TV, yaptığı alçak haberde; “Önümüzdeki günlerde darbeye karşı sokağa çıkan halka FETÖ eliyle operasyon çekilirse kimse şaşırmasın” diyerek halkı yeni bir operasyon ile de tehdit etti. Aynı şekilde sanki bir yerlerden haber almışçasına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vefatı üzerine plan ve beklentilerin olduğunu söylemesi de dikkatlerden kaçmadı. Bu durum akıllara “Derin-Dinsiz Komite Akit TV’yi ve diğer hedef saptıran yayın kuruluşlarını kullanıyor mu?” sorularını bir kez daha akıllara getirdi. Halkı yeni bir darbe girişimi ile korkutacak ifadelerin sıklıkta yer aldığı haber de savcılık tarafından incelenmesi gerekliliğini gündeme getirdi.

FURKAN VAKFI KINAMA YAYINLADI

Doğruları yansıtmayan; iftira, saptırma ve cımbızlamanın her çeşidinin kullanan, habercilik anlayışından uzak Akit TV hakkında Furkan Vakfı da kendi resmi sitesinden kınama metni yayınladı.

Videoyu dinleyen aklı selim her vatandaş için konu net bir şekilde anlaşılır niteliktedir. Dinleyen herkes tarafından  yapılan saldırı ve saptırma açıkça görülecektir.

 



2 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Kemal yeter 01 Eki 2018 18:22:00

    Kardeş kusura bakmayında sizde daha destek varıyorsunuz gazetesini alıyorsunuz adamlar sizin müslümanlığı niza laf ediyor güya kendileri sanki gerçek müslümanmış gibi

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    fulya 01 Eki 2018 14:37:00

    kalemleri satılmış olanlardan daha farklısı beklenemezdi!


Yorum Yaz