AKP’liler Başörtüsüne El Uzatmaz Bu İşte Başka İşler Var

Alparslan Kuytul Hocaefendi 25 Nisan Pazartesi günü Akit Tv ve Beyaz Tv tarafından kendisine atılan asılsız iftiralara Tv Furkan’da canlı yayın üzerinden cevap verdi.

AKP’liler Başörtüsüne El Uzatmaz Bu İşte Başka İşler Var
27 Nis 2017 16:24:06

Hocaefendi 22 Nisan Cumartesi günü yaşanan olaylar ile kendisinin  FETÖ’cü olarak yansıtılıp AKP’ye düşmanmış gibi konuşulmasına;  “ AKP’liler başörtüsüne el uzatmaz bu işte başka işler var dediğim halde bunlar bu olay vesilesi ile sırf AKP’ye saldırmışım gibi konuşuyorlar ve Türkiye’de ne olsa FETÖ’nün üzerine yıkmaya çalışıyorlar. Diğerlerini ört bas ediyorlar, onların görünmemesini sağlamaya çalışıyorlar” diyerek önemli açıklamalarda bulundu. 

Hocaefendi'nin açıklaması şu şekilde;

3 yıldan beri engellemeleri yapanın AKP olduğunu da biliyoruz. Bu kadar olay olurken hükümette AKP olduğu halde buna rağmen bu olayın bu hale gelmesinde AKP’nin talimatı olmayabilir, bu işi böyle büyütenler derin ve dinsiz komite olmalı, AKP’liler başörtüsüne el uzatmaz bu işte başka işler var dediğim halde bunlar bu olay vesilesi ile sırf AKP’ye saldırmışım, tümden AKP’yi suçlamışım gibi konuşuyorlar.

Başörtüsüne el uzatan AKP değildir. Böyle bir şeyi ancak o derin dinsiz komite yapabilir. Bu olayda bu ortaya çıktı.

Bunlar o derin-dinsiz komiteyi korumaya çalışıyorlar. Ben onu açığa çıkarmış oldum bu olay vesilesi ile. Başörtüsüne el uzatan AKP değildir. Böyle bir şeyi ancak o derin dinsiz komite yapabilir. Bu olayda bu ortaya çıktı. Yaptığım açıklamalar o yüzden bunları rahatsız ediyor ve olayı çarpıtarak hayır o değil FETÖ yaptı diyorlar. FETÖ mü kaldı be vicdansızlar? Yani bunu yapan kim? Emniyet Müdürünün talimatı ile oldu. Ne FETÖ’sü Adana emniyet müdürü FETÖ ile mücadele etmiş olan FETÖ’nün çökertilmesinde en önemli katkıyı yapmış olan Osman Ak.  Ve yıllarca görevden alınmış ve tekrardan göreve getirilmiş birisi. Ve haberlerde hiç görmediniz mi bizzat Osman Ak tarafından o operasyon yönetildi. Osman Ak FETÖ’cü mü? FETÖ ile mücadele eden bir isim ve o camianın sevmediği nefret ettiği bir isim.

Türkiye’de ne olsa FETÖ’nün üzerine yıkmaya çalışıyorlar, diğerlerini ört bas ediyorlar onların görünmemesini sağlamaya çalışıyorlar.

 Bu olayı yapacak güçlerimi kaldı FETÖ’lerin. FETÖ’cü mü kaldı emniyette? Kaç tane kaldı yetkili emniyet müdürü düzeyinde amir düzeyinde kaç tane fetöcü kaldı?Hâkim mi kaldı general mi kaldı emniyet müdürü mü kaldı? FETÖ’cü Allah’a küfreder mi, Fetöcü başörtüsüne saldırır mı? AKP’li de bunu yapmaz, o camiadan olan biride bunu yapmaz.

Burada derin dinsiz komite var. Ben onu açıklıyorum neden onun üzerinde durmuyorsunuz da, her meseleyi FETÖ’ye bağlıyorsunuz? Bence burada bir tuzak var ve bunlar benim o perdeyi açmamı istemiyorlar.

 

Ben bir perdeyi araladım yaptığım açıklamayla. Daha doğrusu o olay perdenin aralanmasına vesile oldu. Derin dinsiz komite ortaya çıktı.

 İşte şimdi eyvah diyorlar şimdi biz görünür hale gelmeye başlıyoruz nerden uzattık elimizi başörtüsüne, uzatmaz olaydık, deşifre olduk diyorlar şimdi. O yüzden de bunlara görev verilmiş herhalde hemen bu olayı FETÖ’cüler yaptı deyin. Osman Ak FETÖ’cü mü? Gelip bizzat olayı kendisi yönetti. Haberlerde de çıktı bizde şahidiz. Yüzlerce insan onun orada operasyonu yönettiğine şahit. FETÖ ile savaşmış bir insan. Balyozdan ya da Ergenekon’dan  sanırım içeri alınmış birisi. Yani FETÖ’cülere düşman FETÖ’cülerinde sevmediği bir isim. Dolayısı ile hemen her şeyi FETÖ’cüler yaptı yok bunlar FETÖ’nün uzantısı FETÖ’cüler bunlara yaptırıyor. İftiraya gerek yok Allah’tan korkun. Oradaki polislerin bir kısmı Allah’a küfretti, başörtüsüne saldırdı. Emniyet müdürü FETÖ’cü değil tam tersine FETÖ ile mücadele eden birisi. Bu sözler aslında emniyet müdürü FETÖ’cü demek oluyor.



0 Yorum

Yorum Yaz