AKP'li Aksaray İl Başkanı İstifa Etti

AKP'li Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay il başkanlığı görevinden istifa etti. Karatay, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın 'metal yorgunluğu' açıklamasının ardından istifa eden beşinci isim oldu.

AKP'li Aksaray İl Başkanı İstifa Etti
18 Ağu 2017 12:00:00

AKP'li Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay il başkanlığı görevinden istifa etti. Karatay, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın 'metal yorgunluğu' açıklamasının ardından istifa eden beşinci isim oldu.

Tayyip Erdoğan, "Bu yıl sonuna kadar, il ilçe ve belde teşkilatlarımızın tamamını güncelleyeceğiz. Yeniden gözden geçireceğiz; çünkü ortada bir metal yorgunluğu var. Bunu aşmamız gerekiyor" sözleri sonrasında başlayan istifalar devam ediyor.

Erdoğan’ın 16. ‘bazı teşkilatlar kendi adımlarını atsınlar’ açıklamasının ardından istifalar da gelmeye başladı. Son istifa eden isim AKP Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay oldu. AKP’de Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca’nın önceki gün istifa etmesinin ardından Hakkâri, Şırnak ve Muş il başkanları da istifa etmişti.

Partisindeki ‘metal yorgunluğuna’ dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Teşkilatlar, belediyeler, biz uyarmadan kendileri bu uyarıyı yapsınlar ve adımı da atsınlar” demişti.



0 Yorum

Yorum Yaz