ALES 2 sonuçları açıklandı!

Lisansüstü eğitime devam etmek için uygulanan ALES sonuçları az önce açıklandı.

ALES 2 sonuçları açıklandı!
19 Eki 2018 16:31:45

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES/2) sonuçları biraz önce ÖSYM sonuç sayfasında açıklandı. ALES/2 olarak geçen sınav sonuçları beklenen tarihten önce açıklandı.

25 Ekim'de açıklanması beklenen sınav sonuçlarını 1 hafta önce açıklayan ÖSYM, duyuruyu da resmi internet sitesinden az önce yaptı. Sonuçları görmek için ÖSYM'nin sonuç sorgu sayfası olan "https://sonuc.osym.gov.tr/" adresine girebilirsiniz.

30 Eylül'de yapılan ALES/2 sınavının sonuçları için adayların bekleyişi sona erdi. Sonuçları 1 hafta önce açıklayan ÖSYM, sınava giren adayları heyecanlandırdı. ALES adayları sınavdan kaç puan aldığını öğrenmek için ÖSYM sonuç sorgu sayfasına giriş yapmaya çalışıyor.

ALES/2 SONUÇLARI ERKEN AÇIKLANDI

ÖSYM böyle duyurdu:

30 Eylül 2018 tarihinde yapılan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2018-ALES/2) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar,sınav sonuçlarına 19 Ekim 2018 tarihinde saat 15.45’den itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilir.

ALES 2 sonuçlarını öğrenmek için tıklayın



0 Yorum

Yorum Yaz