Alparslan Hoca İçin Açık Görüş Günü

Bir yılı aşkın bir süredir tutuklu yargılanan Alparslan Hoca, ayda bir kez bir saat olan açık görüş günü olması sebebiyle eşi ve çocuklarıyla görüştü.

Alparslan Hoca İçin Açık Görüş Günü
09 Mar 2019 14:15:25

Hakkındaki tüm suçlamalardan tahliye edilerek 24 Ocak’ta Bolu cezaevinden çıkan Alparslan Kuytul Hoca, 25 Ocak’ta duruşma savcısının bir üst mahkemeye yaptığı itirazın kabulüyle siyaseten tekrar tutuklanarak Bolu cezaevine gönderildi.

ÇOCUKLARINA SARILMA İMKANI BULDU

Aile ve sevenlerinden bir yılı aşkın bir süredir ayrı bırakılan Alparslan Kuytul Hoca, bu hafta açık görüş günü olması vesilesiyle bir kez daha çocuklarına sarılma fırsatı buldu.

BOLU CEZAEVİNE KALABALIK ZİYARETÇİ EKİBİ

Alparslan Kuytul Hocanın 1yıldır tutuklu bulunduğu Bolu F Tipi Cezaevi tarihi anlara şahitlik yapmaya devam ediyor.

Alparslan Kuytul Hoca’ya selamlarını iletmek ve Semra Kuytul Hocahanıma desteklerini sunmak için Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden onlarca ziyaretçi olumsuz hava şartlarına rağmen Bolu Cezaevinin önünde toplandı.



Gelen ziyaretçiler Bolu F Tipi cezaevi önünde canlı yayın gerçekleştirdi. Görüş sonrası canlı yayına iştirak eden Semra Hocahanım "Ayda bir kez ve sadece bir saat görüş hakkı bir yandan lütuf gibi görünse de aslında öte yandan zulüm. Kesinlikle yeterli değil. En azından biraz daha konuşabileceğimiz birkaç saat daha verilmeli. Alparslan Hocanın dünyadaki hiçbir suçla bağdaştırılamayacağını herkes biliyor bu durum gerçekten çok ağır." ifadelerini kullandı. Canlı yayında Alparslan Hocaya yapılan zulme tepki gösteren ziyaretçiler, özgürlük çağrılarını yinelediler.



0 Yorum

Yorum Yaz