Alparslan Hoca Uyardı! Asıl Dava Unutturuluyor...

Susturma projesi kapsamında bir yılı aşkın bir süredir cezaevinde tutulan Alparslan Kuytul Hoca, 15 Ağustos 2014 tarihli bir konuşmasında Müslümanları içine çekildikleri büyük bir tuzağa karşı ikaz etti.

Alparslan Hoca Uyardı! Asıl Dava Unutturuluyor...
06 Mar 2019 09:25:42

15 Ağustos 2014 tarihli bir konuşmasında "Ben buradan ilan ediyorum, Müslümanlar büyük bir tuzakla karşı karşıyadır, asıl dava unutturuluyor, Müslümanlara başka davaları hedef gösterilerek, asıl olandan saptırılmaları isteniyor " diyerek Müslüman halkın içine düşürülmeye çalışıldığı tuzağa dikkat çekti.

Asıl Dava Unutturuluyor

Kur'an ve Sünnete göre asıl olan "La İlâhe illallah" davasının unutturulduğunu bunun yerine o davanın parçaları olabilecek konuların Müslümanlara tek davaymış gibi gösterilmesini büyük bir tuzak olarak değerlendiren Alparslan Hoca, "neredeyse bütün cemaatlere, gruplara asıl dava olan La İlahe İllallah davası terkettirildi, çok az insan La İlahe illallah davasını anlatıyor, çoğu başka davaları savunuyor" ifadelerini kullandı.

Alparlsan Hoca dikkat çeken konuşmasında "asıl davayı unutturarak önümüze başka başka davalar sunuyorlar. Filistin davası, başörtüsü davası gibi asıl davanın parçaları olan davalarla yıllarca bize hedefi yanlış gösteriyorlar" ifadelerini kullandı.

"Biz filistin, başörütüsü, vb. davaları savunurken La İlahe illallah'ın bir sonucu olarak Allah'ın hriterlerine göre savunuyoruz"diyen Alparslan Hoca, "bu meseleler konuşulmasın demiyorum, biz bu meseleleri konuşmayan, duyarsız kişiler değiliz ancak asıl mesele Allah'ın dünyasında Allah'ın dediğinin olmaması, Allah'ın koyduğu kanunlarının geçerli olmamasıdır. Eğer Allah'ın kanunları geçerli olsaydı, güçlü bir İslam Medeniyeti kurulsaydı, İslam düşmanları bu kadar zulmedebilir miydi?

30 sene başörtüsü, 66 senedir Filistin davasını konuşuyoruz. Bunlar konuşulmasın demiyoruz ancak Davamız Filistin davası değildir. Davamız La ilahe illallah davasıdır. Zaten Filistin davasını bu davanın bir gereği, bir parçası olarak savunuyoruz." şeklinde konuştu.

Bize sadece İsrail'i hedef gösteriyorlar. Burada olanları, haramları görmemizi istemiyorlar. Sadece bir yeri hedef göstererek asıl hedeflerden saptırmak istiyorlar. Halbuki her tarafta zulüm ve haksızlık var. En büyük haksızlık Allah'ın hakkının gasp edilmesidir. Ama bu büyük mesele unutturulmak isteniyor" açıklamalarında bulundu.

İşte ilgiyle izlenen o önemli konuşma;

 

 



0 Yorum

Yorum Yaz