Alparslan Hocanın Bolu Cezaevinden 35. Ses Kaydı Yayımlandı

392 gündür haksız bir şekilde Bolu zindanlarında bulunan Alparslan Kuytul Hocanın tevhid davasını anlatmaya devam ettiği 35. ses kaydı yayımlandı.

Alparslan Hocanın Bolu Cezaevinden 35. Ses Kaydı Yayımlandı
08 Mar 2019 22:57:30

Tahliye edildikten saatler sonra siyaseten tekrar tutuklanan Alparslan Hocanın, her Cuma ailesiyle yaptığı telefon görüşmeleri ilgiyle dinleniyor.

Her cuma on dakika olan görüşme hakkı süresince adete kısa bir ders yapan Alparslan Hoca, tevhidin anlaşılmasının faydalarını anlatmaya devam ettiği konuşmasında; tevhidin tek bir medeniyetin meydana gelmesini sağladığını, böylece çatışmaların ortadan kalktığını, toplumda birlik ve beraberliği meydana getirdiğini belirtti.

Ayrıca tevhidin insan fıtratına uygun olduğunu söyleyerek toplumlarda oluşan buhranın, ruhsal bozuklukların en büyük sebebinin; Tevhide iman etmemek, Allah'ı tek otorite olarak görmemek olduğunu ifade etti.

Büyük bir hukuksuzlukla siyaseten zindanda bulunan Alparslan Hocanın 8 Mart 2019 tarihli 35. Ses kaydı;

 



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    ÖZGÜR ERTUL 03 Eyl 2019 06:29:00

    SENİN VE TÜM ÜMMET - İ MUHAMMED ' İN [ SAV ] REGAİP KANDİLİ 'Nİ VE ÜÇ AYLARINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR ; CENAB - I HAK ' TAN İYİLİKLERE , GÜZELLİKLERE , BARIŞ VE KARDEŞLİĞE VESİLE OLMASINI NİYAZ EDERİM . SELAM VE DUA İLE ...


Yorum Yaz