Alparslan Hocanın Sevenleri Hukuksuz Karar Sonrası Cuma Namazı Çıkışı Lokum Dağıttı

24 Ocakta Alparslan Hocaya tahliye veren 4. Ağır Ceza Mahkemesinin dün tutukluluğun devamına karar vermesinin ardından sevenleri bugün Türkiye'nin dört bir tarafında lokum dağıtarak haksız kararı kınadı.

Alparslan Hocanın Sevenleri Hukuksuz Karar Sonrası Cuma Namazı Çıkışı Lokum Dağıttı
22 Şub 2019 19:20:01

Alparslan Hocanın sevenleri bugün çeşitli şehirlerde Cuma namazı sonrası halka lokum dağıtarak 4. Ağır Ceza Mahkemesinin dün verdiği haksız kararı kınayarak devam eden zulme karşı farkındalık oluşturdu. 

4. Ağır Ceza Mahkemesi 3 gün yapılan savunma sonrası 24 Ocak’ta Alparslan Hocaya tahliye kararı vermişti. 24 saat geçmemesine rağmen savcının 5. Ağır Ceza Mahkemesine itiraz etmesi sonucu tekrar tutuklandı.

4. Ağır Ceza Mahkemesi 1 ay önce tahliye verdiği halde ve dosyada hiçbir değişiklik olmamasına rağmen dün Alparslan Hoca ve Furkan Vakfı Başkanı Ali Alagöz'ün tutukluluğunun devamına karar verdi.

Alparslan Hoca hakkında verilen hukuksuz karar ile birlikte yurt içi ve yurt dışında bu tür etkinliklere devam eden sevenleri, yapılan hukuksuzlukları halka anlatıyor ve zulüm bitene kadar her yerde anlatacaklarını vurguluyorlar. 

BİNGÖL

ADANA

KIRIKKALE

ANKARA/Cebeci

ANKARA/Sincan

ANKARA/Demetevler

ANKARA/Pursaklar

ANKARA/Balgat

İZMİR

AYDIN

DORTMUND



0 Yorum

Yorum Yaz