Alparslan Kuytul buyurmadı, İslam buyurdu! İşte OdaTV'nin İslami Hükümlerden Rahatsızlığı!

Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin her cuma gerçekleştirdiği tefsir dersi sonrası kendisine yöneltilen sorulara verdiği cevaplardan bazı kesimler çok rahatsız oluyor. İslam karşıtı yayınlarıyla bilinen OdaTV bu rahatsızlığını öyle bir dile getirdi ki, bilgisizliğini ve hükümlerden rahatsızlığı günyüzüne çıkmış oldu.

Alparslan Kuytul buyurmadı, İslam buyurdu! İşte OdaTV'nin İslami Hükümlerden Rahatsızlığı!
23 Tem 2017 21:40:12

İslam karşıtı yayınlarıyla bilinen OdaTV, Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin "Bir erkeğin eşinin kız kardeşi ile bir ortamda yalnız kalması haram mıdır?" sorusuna verdiği cevabı 'Böyle buyurdu Alparslan Kuytul' başlığıyla haber yaptı. Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin verdiği cevabın kendi görüşü olmadığını, bilakis İslamın görüşü olduğunu bile anlayamadan böyle bir haber yaparak bilgisizliklerini ve şaşkınlıklarını ortaya koydular. Verilen cevaptaki ifadeleri 'skandal ifadeler' olarak niteleyen OdaTV, İslamın hükümlerinden ne kadar rahatsızlık duyduğunu da kamuoyuna göstermiş oldu. 

İşte OdaTV'nin yaptığı haber:

Halbuki Alparslan Kuytul Hocaefendi, kendisine sorulan soruya verdiği cevapta İslamın görüşünü ortaya koymuştu. Hocaefendi, bir kimsenin hanımının kız kardeşine (baldızına) yabancı biri gibi davranması gerektiğini söylerken baldızıyla olan ilişkilerinde seviyeli olması gerektiğini, giyim-kuşam vb. durumlara dikkat etmesi gerektiğini vurgulamıştı.

İşte Hocaefendi'nin o cevabı:



0 Yorum

Yorum Yaz