• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Alparslan Kuytul’dan AKP’deki Tasfiyeler Hakkında; MESELE YORGUNLUKSA ERDOĞAN HERKESTEN DAHA YORGUN

Alparslan Kuytul’dan AKP’deki Tasfiyeler Hakkında; MESELE YORGUNLUKSA ERDOĞAN HERKESTEN DAHA YORGUN

Alparslan Kuytul Hocaefendi dün akşam gerçekleştirdiği tefsir dersi sonrası kendisine yöneltilen “Ak Parti’de metal yorgunluğu sebebiyle başlayan tasfiye sürecini nasıl değerlendiriyorsunuz?” Sorusuna “…bana öyle geliyor ki mesela yorgunluk falan değil, mesele başka. Bir güç perde arkasında böyle yönlendiriyor. Erdoğan'ı tuzağa düşürüyorlar.” sözleri ile cevap vererek konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Alparslan Kuytul’dan AKP’deki Tasfiyeler Hakkında; MESELE YORGUNLUKSA ERDOĞAN HERKESTEN DAHA YORGUN
26 Ağu 2017 15:56:03

Eğer Mesele Yorgunluksa Tayyip Erdoğan Herkesten Daha Yorgun

Metal yorgunluk dedikleri artık fikir üretmeyen yetkililer ve iş yapmayan tembelleşmiş yetkililer. Elbette görevini yapmayanların görevden alınması gayet normal. Bu Dünyanın her tarafında da olur Devletlerde olur, fabrikalarda da olur, partide de olur görevini yapmayan görevden alınır. Bunu tüm dünya yapmaktadır. İslam'a göre de öyledir ehli olmayanlardan vazife alınır, vazife ehil olanlara verilir.  Ya da ehil ise ama tembelleşmişse görevi alınabilir. Bunda bir sorun yok. Ancak yarın partililer derlerse ki bir tek biz mi yorulduk? Sen yorulmadın mı derlerse ne olacak?

Ben size soruyorum, bir ilçe başkanı mı daha çok yoruluyor Tayyip Erdoğan mı? İlçe Başkanı akşama kadar oturup çay içiyor. Asıl yorulan partinin başındaki 3-5 insan ve bunların başında da en çok yorulan haliyle Tayyip Erdoğan'dır.

Şimdi bir ilçe başkanı yorgun da Tayyip Erdoğan yorgun değil mi?

Eğer mesele yorgunluksa Tayyip Erdoğan herkesten daha yorgun. O il ve ilçe başkanlarının %90’ından yaşı daha fazladır çoğunluğunun yaşı Tayyip Erdoğan'dan küçüktür.

Ve büyük çoğunluğu 16 yıldan beri il ve ilçe başkanı değildir. Ama Tayyip Erdoğan 16 yıldır işin başındadır öyle değil mi?

O zaman en çok yorgun olması gereken Erdoğan'ın kendisidir. Eğer yorgunluksa, en yorgun olan Erdoğan’dır. Ama bu yorgun olunca hemen görevden alınmasını gerektirmez. Bir insan yorgun da olsa görevini yapıyor olabilir. Bazen çok yorulan insanlar az yorulan insanlardan daha gayretli daha heyecanlı olurlar. Bu da gayet normal ama işi yorgunluk şeklinde ele alırsanız yanlış başlamış olursunuz. O zaman size de bunları söylerler. ‘Benden yaşlısın derler, 16 yıldır işin başındasın derler, Ben daha 2 sene oldu 3 sene oldu diyebilirler ve ben senin kadar çalışmadım sen bizden daha yorgun olmalısın diyebilirler.’  

ERDOĞAN'I TUZAĞA DÜŞÜRÜYORLAR!

Diğer taraftan bana öyle geliyor ki mesela yorgunluk falan değil mesele başka. Bir güç böyle yönlendiriyor. Bir derin güç var perde arkasında, onlar böyle yönlendiriyor. Erdoğan'ı tuzağa düşürüyorlar.

İl ilçe başkanınlarının %50’si değişecekmiş bunların yerine kim gelecek? Daha gayretliler mi yoksa başka medeniyetin ya da başka ideolojinin insanları mı? Büyük bir kıyım yapmak için proje lazım.

Büyük Bir Olay Olacak Ki Herkes Korkacak Ve Sinecek   

15 Temmuz bahanesiyle tüm cemaatlere darbe vuruluyor ve İslami faaliyetleri bitiriyorlar.  Birçok cemaat faaliyetlerini azaltmış durumda kimisi de tamamen kapatmış durumunda. Bunu başarabilmek ne 15 Temmuz ile mümkündü. Büyük bir olay olacak ki herkes korkacak ve sinecek.    

Tayyip Erdoğan'ın Çevresi Boşaltılıyor

Herkes başka bahanelerle götürülüyor. Bülent Arınç'lar Abdullah Gül’ler… Herkesle arasını bozdu. Kimse kalmadı etrafında. Şimdikilere bakıyorsunuz Müslüman tipi yok, yüzünde nur yok. Çıkmışlar televizyonlarda sürekli AKP’yi övüyorlar, savunuyorlar. Öyle görünüyorlar aslında AKP’nin düşmanlarını çoğaltıyorlar.  Etrafında doğru düzgün Müslüman adam kalmadı.

Şimdi sıra geldi il ve ilçe başkanlarına metal yorgunluğu falan filan değil hepsi yalan ama Erdoğan’ı böyle kandırıyorlar.

 



0 Yorum

Yorum Yaz