Alparslan Kuytul’dan Cem Küçük’e: İsrail Ajanı Mısın? Siyonist Misin?

Alparslan Kuytul dün akşam gerçekleştirdiği tefsir dersi sonrası kendisine yöneltilen “Cumhurbaşkanının Coca-Cola fabrikası açılışı hakkında açıklamanız medyada geniş yankı buldu. Bu açılış hakkında İslami camianın sessiz kalmasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Sorusuna; “Herkes Coca-Cola fabrikasının açılışını konuşuyor ama İslami camia suskun. Neden? Çünkü açılışı yapan Tayyip Erdoğan” sözleri ile cevap vererek Mavi Marmara şehitlerine manyak diyen gazeteci Cem Küçük’ü de sert sözlerle eleştirdi

Alparslan Kuytul’dan Cem Küçük’e: İsrail Ajanı Mısın? Siyonist Misin?
19 Ağu 2017 18:02:40

Alparslan Kuytul Hocaefendi dün akşam gerçekleştirdiği tefsir dersi sonrası kendisine yöneltilen “Cumhurbaşkanının Coca-Cola fabrikası açılışı hakkında açıklamanız medyada geniş yankı buldu. Saklamaya çalıştığı halde gerçek olduğu anlaşıldı. Bu açılış hakkında İslami camianın sessiz kalmasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Sorusuna; “Herkes Coca-Cola fabrikasının açılışını konuşuyor ama İslami camia suskun. Neden? Çünkü açılışı yapan Tayyip Erdoğan” sözleri ile cevap vererek Mavi Marmara şehitlerine manyak diyen gazeteci Cem Küçük’ü de sert sözlerle eleştirdi.

O lafı kendisine iade ediyoruz!

Ve bir gazeteci çıkmış Mavi Marmara şehitlerine manyak diyen gazeteci o lafı kendisine iade ediyoruz. Yine aynı üslupla her lafı söylüyor ve bunlar radikal bunları bırakmak lazım, bu kafayı terk etmeyenleri devlet tasfiye edecek’ diyor. O gizli devletin temsilcisi, sözcüsü herhalde kendisi. Allah sizi tasfiye edecek göreceksiniz. Siz tasfiye olacaksınız.

Tüm Türkiye’yi Tehdit Ediyor, Sen Kendini Ne Sanıyorsun Gazeteci Parçası!

Bir gazeteci Türkiye’yi tehdit ediyor. Ve tek bakmamız gereken şey fabrikanın açılışı olmalıymış. Sermayenin kime ait olduğu önemli değilmiş. O fabrikanın kime hizmet ettiği önemli değilmiş. Gelirinin İsrail’e gidip gitmemesi de önemli değilmiş. Tek önemli olan bizim oradan gelir elde etmemiz vergi almamızmış. İnsanımızın işsiz kalmamasıymış.

İsrail’i Güçlendirdikçe Türkiye’nin De Başı Tehlikede

 Yani diyor ki şerefsiz olalım. Omurgasız olalım diyor. Sadece menfaatini düşünen insanlara dönüşelim. Kişiliksiz insanlar olalım diyor. Allah belanı verir, yarın sana da kurşun sıkmaya başlarlar. O zaman görürüsün. İsrail’i güçlendirdikçe Türkiye’nin de başı tehlike de. Sen İsrail ajanı mısın? Siyonist misin yoksa!  Hiç umurumda olmadığına göre İsrail'in yaptıkları, İsrail'in Türk topraklarına göz koymuş olması. Siyonist olmasaydın bunlar umurunda olurdu. Sen bir tek işsizliğe bakıyorsan 400 tane adam iş almış hepsi bu.

Baktığın Buysa Siyonist Misin Diye Ben Merak Ediyorum

 Bir insan bu kadar mı omurgasız olur mu?

Bir devlet bu kadar mı kendine düşürür?

Biz bu kadar şerefsiz miyiz demez mi para için her şey caiz öyle mi?

 O zaman ölelim daha iyi yaşamanı manası yok! İnsanın hiçbir değeri yok. Değer ölçüsü sadece para olacaksa o şerefsizdir, onu yaşamasının da bir manası yoktur.



0 Yorum

Yorum Yaz