Alparslan Kuytul’dan zor soru: PKK- DAEŞ burada fabrika açsa, açılışını yapar mısın?

Alparslan Kuytul Hocaefendi dün akşam gerçekleştirdiği tefsir dersi sonrası kendisine yöneltilen “Cumhurbaşkanının Coca-Cola fabrikası açılışı hakkında açıklamanız medyada geniş yankı buldu. Bu açılış hakkında İslami camianın sessiz kalmasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Sorusuna; “Herkes Coca-Cola fabrikasının açılışını konuşuyor ama İslami camia suskun. Neden? Çünkü açılışı yapan Tayyip Erdoğan” sözleri ile cevap vererek Erdogan’ın bu açılışı ilk kez yapmadığını da hatırlatt

Alparslan Kuytul’dan zor soru: PKK- DAEŞ burada fabrika açsa, açılışını yapar mısın?
19 Ağu 2017 17:33:02

Alparslan Kuytul Hocaefendi dün akşam gerçekleştirdiği tefsir dersi sonrası kendisine yöneltilen “Cumhurbaşkanının Coca-Cola fabrikası açılışı hakkında açıklamanız medyada geniş yankı buldu. Saklamaya çalıştığı halde gerçek olduğu anlaşıldı. Bu açılış hakkında İslami camianın sessiz kalmasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Sorusuna; “Herkes Coca-Cola fabrikasının açılışını konuşuyor ama İslami camia suskun. Neden? Çünkü açılışı yapan Tayyip Erdoğan…” sözleri ile cevap vererek Erdogan’ın bu açılışı ilk kez yapmadığını da hatırlattı.

Açıklamadan bazı önemli başlıklar;

Açılışı Yapan Tayyip Erdoğan Olunca İslami Camia Suskun Hepsi Tuş Olmuş Vaziyetteler

Eğer bu açılışı yapan Kemal Kılıçdaroğlu olsaydı ne dinsizliği kalırdı ne imansızlığı ama açılışı yapan Tayyip Erdoğan olunca İslami camia suskun hepsi tuş olmuş vaziyetteler. Ben geçen hafta bu açıklamayı yaparken sanıyordum ki ilk defa açılış yapıyor ve öyle konuştum. Meğer 20003 yılında da Coca-Cola’nın açılışını yapmış. AKP hükümeti kurulduktan hemen sonra açılışı yapmış.  Daha kurulur kurulmaz Amerika’ya İsrail’e mesajlar gönderilmiş.

İsrail Taraftarı İseniz Göğsünüzü Gere Gere Coca-Cola Fabrikasını Açtık Deyin. Neden İslami Kesimi Aldatıyorsunuz?

Nasıl ki bu açılışı sakladılar o zaman da büyük ihtimalle saklandı. Haberlerde meyve suyu tesisleri açılışı denildi. Neden gerçekleri söylemiyorsunuz. İsrail taraftarı iseniz, İsrail’le dostmuşsunuz zaten muhtaçmışsınız zaten o zaman göğsünüzü gere gere Coca-Cola fabrikasını açtık deyin. Neden İslami kesimi aldatıyorsunuz.

İsrail’in Filistin'e Vurduğu Darbe Sizin Umurunuz Da Değil Mi?

Amerika'nın Müslümanlara vurduğu darbe umurunuzda değil mi? Sadece meseleye maddi açıdan bakıyorsanız. Terörist devleti destekleyen en büyük fabrika Coca-Cola. PKK- DAEŞ burada fabrika açsa, açılışını yapar mısınız?

Bakın 2003 yılında da açmış. Demek ki Allah azze ve celle çok fazla duyulmasını takdir etmemiş belki tövbe için fırsat vermiş 14 yıl sonra tekrar böyle bir açılış yaptılar bu sefer dünya alem duydu. Benim yaptığım açıklamayla duyulmuş oldu ama bakmayın siz ona duyuran Allah, benim dikkatimi çekende Allah, bu konuyu gündeme getirten de Allah, duyuran da Allah.  

Furkan Vakfı denilerek, bazların da benim adım verilerek Arap basınında da yazılmış çizilmiş. Aslında mesele benim açıklamam değil mesele ‘Allah AKP ye verdiği o mühleti bitirmiş.’ Ama bakın tekrar yaptılar aynı hatayı. İsrail ile dostlar çünkü.



0 Yorum

Yorum Yaz