Alparslan Kuytul: Hani Mağdur Yoktu?

Alparslan Kuytul Hocaefendi 29 Aralık 2017 tarihinde Mersin il Temsilciliğinde gerçekleştirdiği tefsir dersi sonrası kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. Hocaefendi, “ByLock kullananları hiç bir delil olmadığı halde sırf ByLocktan dolayı kesin FETÖ elemanı olarak görüp bir buçuk yıldır hapiste çürütüyorsunuz. Devletin savcısı diyor ki; 11.480 kişi masum, bu insanların telefonunda ByLock çıktı ama bunların haberi bile yok. Hani mağdur yoktu? Hani mağdur edebiyatı yapıyorlardı?” dedi.

Alparslan Kuytul: Hani Mağdur Yoktu?
05 Oca 2018 08:43:51

Alparslan Kuytul Hocaefendi 29 Aralık 2017 tarihinde Mersin il Temsilciliğinde gerçekleştirdiği tefsir dersi sonrası kendisine yöneltilen, "Son çıkan KHK ile hükümetin 15 Temmuz benzeri olaylarda halka olayı bastırma hakkı tanımasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Hükümet böyle bir KHK'yı neden çıkarmış olabilir?" sorusunda önemli noktalara değindi.  Hocaefendi, “ByLock kullananları hiç bir delil olmadığı halde sırf ByLocktan dolayı kesin FETÖ elemanı olarak görüp bir buçuk yıldır hapiste çürütüyorsunuz. ? Devletin savcısı diyor ki; 11.480 kişi masum, bu insanların telefonunda ByLock çıktı ama bunların haberi bile yok. Hani mağdur yoktu? Hani mağdur edebiyatı yapıyorlardı?” dedi.

Hocaefendi, ByLock kullananları hiç bir delil olmadığı halde sırf ByLocktan dolayı kesin FETÖ elemanı olarak görüp bir buçuk yıldır hapiste çürütüyorsunuz. Bu ByLock adamın telefonuna başkası tarafından da yüklenmiş olabilir. 4 - 5 gün evvel savcı açıklama yaptı; 11.480 kişinin telefonuna başkaları tarafından yönlendirme ile ByLock yüklenmiş. Adamın haberi bile yok. Sizin de telefonunuza yüklenmiş olabilir, benimkine de. Düşmanımız çok zaten. Savcılık, bu insanların masum olduğunu açıkladı. Hani masum yoktu? Hani mağdur yoktu? Hani Cumhurbaşkanı; "Ne mağduru, kimse mağdur edebiyatı yapmasın!" diyordu. Ama kaç bin kişiyi hapisten çıkardınız. Demek ki mağdurmuşlar, demek haksız yere hapse atmışsınız.

Şimdi 11.480 kişiyi daha çıkaracaksınız. 150 bin kişi civarında insanı görevden attınız, 40 bin kadarını geri göreve aldınız. Hani mağdur yoktu? Hani mağdur edebiyatı yapıyorlardı? Hani hapiste olanların ve görevden alınmış olanların hepsi suçluydu? Devletin savcısı diyor ki; 11.480 kişi masum, bu insanların telefonunda ByLock çıktı ama bunların haberi bile yok. Başka şekillerde yönlendirilme ile ByLock yüklenebiliyor telefonlara. Demek ki siz ByLock olanları kesin suçlu kabul ediyorsunuz da 15 Temmuz’da askerin kafasını kesenleri neden mahkeme bile etmeden bırakırız diyorsunuz? 

Haberin tamamı için;

Alparslan Kuytul: Bu KHK 15 Temmuzla Alakalı Olsa da Caiz Değildir



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Zafer ertuğrul 01 Mayıs 2018 21:07:00

    Alparslan bey fitne nedir bilirmisiniz rnSoyleyeyim sukuneti ve husnuzanni korumaktan ziyade insanlarin aklina farkli seyler getirmek veya supheye goturecek sozler soylemek ve eylemek dokmektir.rnSu an olmasi gereken devletin yargisini beklemek..


Yorum Yaz