Alparslan Kuytul Hoca’nın Kapı Kapı Gezen Talebeleri Ne Anlatıyor?

Yaklaşık bir yıldır haksız tutukluluğu devam eden Alparslan Kuytul Hoca’nın sevenleri, Türkiye'nin dört bir yanında esnaf, memur ve halktan çeşitli kesimlerle bir araya gelerek Alparslan Kuytul Hoca ve Furkan Vakfının tertemiz olduğunu anlatmaya devam ediyor.

Alparslan Kuytul Hoca’nın Kapı Kapı Gezen Talebeleri Ne Anlatıyor?
20 Oca 2019 17:55:41

Tevhid davasının savunucusu olarak tanınan Alparslan Kuytul Hoca'nın talebe ve sevenleri bulundukları şehirlerde kapı kapı, cadde cadde gezinerek esnaf, memur, yazar ve birçok kesimlerle buluşmaya devam ediyor.

Ne Anlatıyorlar?

1- Esnaf ve halktan çeşitli kesimlerle bir araya gelen sevenler, Alparslan Kuytul Hoca ve Furkan Vakfına atılan iftiralara belgelerle cevap vermenin yanı sıra, bu süreçte yaşananları, Furkan gönüllülerinin maruz kaldığı hukuksuzlukları, engellenen hayırlı faaliyetleri ve özellikle tevhid davasını anlatıyorlar.

2- Alparslan Kuytul Hoca’nın ve Furkan Vakfının herhangi bir terör örgütüyle bağlantısının olmadığını ülkemizin resmî kurumlarınca ispat edilmesine rağmen Furkan Vakfına yapılan operasyonu ve Alparslan Hoca’nın haksız tutukluluğunu anlatıyorlar.

3- Operasyonların ve tutuklamaların sebebinin: Birincisi, İslam’ı anlatmaları ve “Allah’ın dünyasında Allah’ın dediği olmalıdır!” diyerek Tevhid hakikatini ortaya koymaları, ikincisi ise İslam’ı ve Müslümanları ilgilendiren konularda bir takım yanlışları tenkit etmeleri olduğunu anlatıyorlar.

4- Furkan Vakfının ve Alparslan Kuytul Hoca’nın Tevhid’i anlattığını, toplumuna faydalı bir nesil yetiştirdiğini ayrıca yaptığı hayırlı hizmetler yaptığını (ihtiyaç sahibi ailelere yardım, kermes, eğitim ve kültürel faaliyetler vs.) ve bütün bunları yaparken de Allah’ın rızasını gözetmekten başka bir amacı olmadığını anlatıyorlar.

İlgili Haberler;

Alparslan Hoca'nın Sevenleri Anlatmaya Devam Ediyor Alparslan Hocanın Sevenleri: Anlatmadığımız Kimse Kalmayacak! Alparslan Kuytul Hoca'nın Sevenleri Esnafları Ziyaret Ediyor Alparslan Hoca'nın kapı kapı gezen talebeleri: Hamdolsun iftiralar tutmamış


0 Yorum

Yorum Yaz