Alparslan Kuytul Hocaefendi 106 Gün Sonra İlk Defa Annesi İle Görüştü

96 gündür Bolu F-Tipi kapalı cezaevinde tutuklu yargılanan ayrıca 10 günlük gözaltı süresi ile birlikte 106 gündür ailesinden ayrı olan Alparslan Kuytul Hocaefendi bugün açık görüş günü olması sebebiyle ilk kez 88 yaşındaki annesi ile görüşme imkânı buldu. Ayrıca ziyaretine eşi, çocukları ve kardeşleri de gitti.

Alparslan Kuytul Hocaefendi 106 Gün Sonra İlk Defa Annesi İle Görüştü
15 Mayıs 2018 15:00:00

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 88 yaşındaki annesi ve ailesi,  Alparslan Kuytul Hocaefendi ile bugün gerçekleşen açık görüş için dün gece Adana’dan Bolu’ya ailesi ve sevenleri tarafından uğurlanarak yola çıktı.

Semra Kuytul Hocahanım geçtiğimiz hafta Alparslan Kuytul Hocaefendi ile gerçekleştirdiği görüşün ardından Hocaefendi’nin duygulu bir şekilde (belki de son kez) annesi ile görüşmek istediğini ve tüm şartları zorlayarak annesini Hocaefendiye götüreceğini ifade etmişti. Semra Kuytul Hocahanım dün gece Hocaefendi’nin arzusunu gerçekleştirdi. Hocaefendi’nin 88 yaşındaki oldukça yaşlı ve hasta olan annesi belki de son kez oğlunu görmek için Adana’dan Bolu’ya,  8 saatlik bir yolculuğa uğurlandı. Yolculuk için özel bir araç ve görevli bir hemşire ayarlandığı öğrenildi.

Dün Semra Kuytul, tüm şartları zorlayarak Hocaefendi’ye annesini götürerek görüşmelerini sağladı.

Semra Kuytul sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda duygusal anlar yaşandığını ifade etti.

Semra Kuytul’un yaptığı paylaşım şu şekilde;

 “Tüm kardeşlerime Bolu'dan selamlar.. Bugün zorlu bir görüş gerçekleştirdik. Hocam ve annesi, artı çocuklar ve Hocamın kardeşleri.. Oldukça duygusal bir ortam yaşandı. Sağlığını soruyordunuz, onu çok zayıflamış gördüm. Bir çok şeyi çok dert ediyor kendine...” ifadelerini kullandı.



0 Yorum

Yorum Yaz