• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Alparslan Kuytul Hocaefendi 2016 yılında söylemişti; İslam'a Uygun Olmalı, Zina Suç Sayılmalı!

Alparslan Kuytul Hocaefendi 2016 yılında söylemişti; İslam'a Uygun Olmalı, Zina Suç Sayılmalı!

Alparslan Kuytul Hocaefendi, 22.11.2016 tarihinde, "İslam’da zina durumunda ceza verilir ve devlet bunu affedemez. Zinanın cezası Allah’ın hakkıdır. İslam’a uygun olmalı, zina suç sayılmalı” dedi.

Alparslan Kuytul Hocaefendi 2016 yılında söylemişti; İslam'a Uygun Olmalı, Zina Suç Sayılmalı!
21 Şub 2018 00:57:19

Alparslan Kuytul Hocaefendi, 22.11.2016 tarihinde o zaman gündemde büyük tartışmalara yol açan “hükümetin tecavüzcülere af çıkaracağı iddiaları” ile ilgili canlı yayında açıklama yaptı.


Hocaefendi, “Hükümetin çıkaramaya çalıştığı yasada gayri İslami bir durum var. Bu yasaya göre zinayı suç olmaktan çıkarıyor. Ben Müslümanım İslami açıdan bakarım bu tasarı zinayı aklamaktadır. İslam’da zina durumunda ceza verilir ve devlet bunu affedemez. Zinanın cezası Allah’ın hakkıdır. Allah’ın hakkını devlet görmezden gelemez, cezayı uygulamak zorundadır. Devlet, kendisine karşı işlenen suçları affetmiyor, insanlara veya Allah’a karşı işlenen suçları affediyor. Tecavüzü de zinayı da affedemez. Tecavüzde kulunda, Allah’ında hakkı var. Zinada ise Allah’ın hakkı var. İslam’a uygun olmalı, zina suç sayılmalı” dedi.

İlgili Haber: 

Erdoğan: AB istedi zina yasağını kaldırdık, yanlış yaptık



0 Yorum

Yorum Yaz