Alparslan Kuytul Hocaefendi 64 Gün Sonra İlk Defa...

54 gündür Bolu F-Tipi kapalı cezaevinde tutuklu yargılanan ayrıca 10 günlük gözaltı süresi ile birlikte 64 gündür ailesinden ayrı olan Alparslan Kuytul Hocaefendi bugün açık görüş günü olması sebebiyle ilk kez eşi Semra Kuytul ve çocukları ile arada engel olmaksızın görüştü.

Alparslan Kuytul Hocaefendi 64 Gün Sonra İlk Defa...
03 Nis 2018 19:16:58

54 gündür Bolu F-Tipi kapalı cezaevinde tutuklu yargılanan ayrıca 10 günlük gözaltı süresi ile birlikte 64 gündür ailesinden ayrı olan ve 2 ayda bir açık görüş hakkına sahip olan Alparslan Kuytul Hocaefendi, ailesi ile ilk kez arada engel olmadan görüştü.

Hocaefendi açık görüş hakkının 2 ayda 1 olması sebebiyle uzun süre çocuklarına sarılmaktan da mahrum ediliyor.

2 ay sonra ancak babalarına sarılma fırsatı bulan çocuklar görüş sonunda babalarından ayrılmakta zorlandılar.

Semra Kuytul Hocahanım da, bugün (03.04.2018) çocuklarıyla birlikte, 54 gündür Bolu F TİPİ kapalı cezaevinde tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi ile ilk kez arada engel olmaksızın görüştüğünü duyurdu. Hocaefendi’nin sağlık durumu ile moralinin iyi olduğunu söyleyen Hocahanım, ayrıca “Bu zulmü kabullenmek mümkün değil. Günler geçtikçe daha da ağır geliyor” dedi.

 

Semra Kuytul Hocahanım’ın paylaşımları şu şekilde;

Tüm kardeşlerime hayırlı sabahlar..

Kıymetli kardeşlerim! Hocamla ilk defa, çocuklarla birlikte açık görüşte görüştük... Onu sağlıklı ve iyi görmek bizi mutlu etse de...

Onu iyi görmek bizi mutlu ediyor ama bu zulmü kabullenmek mümkün değil. Günler geçtikçe daha da ağır geliyor.. Zulüm lokması yutulmuyor.

Bu günler geçecek ve tüm zulme uğrayanların üzerine güneş yeniden doğacak! Zalimlerin Allah'a vereceği hesap ise çetin olacak!

Semra Kuytul Hocahanım'ın attığı tweetlerin altına takipçi ve sevenlerinden birçok destek yorumu geldi. O yorumlardan bazıları şu şekilde;

Alparslan Kuytul Hocaefendi 54 gündür tutuklu yargılanıyor!

(İmza kampanyası için: frk.cc/imzala)



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Gülbeyaz birer 04 Nis 2018 08:56:00

    Zalimler bu zulmün altından kalkamayacak. Hocamıza Allahtan sabır ve sıhhat vermesini niyaz ediyorum


Yorum Yaz