Alparslan Kuytul Hocaefendi’den Heyecanla Beklenen Adana Konferansı

Aydın - Âlim vasfına sahip ÖNCÜ NESİL sloganıyla yıllardır faaliyetlerine devam eden Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı, konferanslarına bir yenisini daha ekliyor. Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde yıl boyunca düzenli olarak konferanslar düzenleyen Furkan Vakfı 30 Aralık Cuma günü ADANA’da Emira Balo Salonunda düzenlenecek olan program ile konferanslar zincirine devam ediyor.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’den Heyecanla Beklenen Adana Konferansı
20 Ara 2016 16:15:21

Her yıl konferanslar zincirine Adana ile başlayan Hocaefendi bu yıl Mimar Sinan Açık Hava Tiyatro Salonunun verilmemesi üzerine Malatya ve Elazığ ile açılış yaptı.

Sezon başından bu zamana kadar geçen süre içerisinde ise tüm engellemelere rağmen birçok ilde konferanslar gerçekleştirmeye devam eden Hocaefendi, bu yıl Adana konferansını 30 Aralık Cuma günü Emira Balo Salonunda gerçekleştirecektir.

Furkan Vakfı mensupları 30 Aralık Cuma Emira Balo Salonunda, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin konuşmacı olarak katılacağı “Mekke’nin Fethi ve Mesajı” konulu konferans ve etkinlik programının hazırlıklarına aralıksız devam ediyorlar.

AMAÇLARI "AYDIN-ALİM VASFINA SAHİP ÖNCÜ NESİLLER YETİŞTİRMEK"

Kurulduğu günden itibaren faaliyetlerini aralıksız sürdüren  Furkan Vakfı, RABBANİ, İLMİ ve ŞUMULLÜ bir hareket ortaya koymaya çalışarak 1994 yılından beri devam ede gelen hizmet ve eğitim çalışmaları ile sağlam ve öncü bir nesil hazırlamaya çalışmış ve halkımızın teveccühüne mazhar olmuştur.

PROGRAMDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER YER ALIYOR

Alparslan KUYTUL Hocaefendi' nin  konuşmacı olarak katılacağı konferans da ilahi ve marşlarıyla büyük beğeni kazanan Grup Furkan da yer alıyor. Ayrıca programda çeşitli etkinlikler ve şiir dinletisi de olacaktır.

Konferans tvfurkan.com ve furkanvakfi.net adreslerinden canlı olarak yayınlanacaktır.

Tarih: 30 Aralık Cuma

Saat: 19.00

Adres: EMİRA Balo Salonu [Barajyolu 4.5 durak Seyhan/ADANA]

 



0 Yorum

Yorum Yaz