Alparslan Kuytul Hocaefendi’den Heyecanla Beklenen Yılın İlk Konferansı!

"Biz Medeniyetimize Dönüyoruz" sloganıyla yola çıkan Furkan Vakfı, Öncü Neslin inşası yolunda yaptığı konferanslar zincirine Elazığ'da başlıyor. 12 Kasım Pazar günü Saat: 13.00’da gerçekleştirilecek olan konferansa konuşmacı olarak katılan Alparslan Kuytul Hocaefendi yılın hedefine binaen: ‘Manevi Gelişimin Yolları’ konusunu ele alacak.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’den Heyecanla Beklenen Yılın İlk Konferansı!
10 Kas 2017 13:47:31

KONFERANSLAR ZİNCİRİ BAŞLIYOR!

Biz medeniyetimize dönüyoruz sloganıyla 23 yıldır faaliyetlerine aralıksız olarak devam eden ve 3 yılı aşkındır tüm engellemelere rağmen konferanslarını gerçekleştirmeye çalışan Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı, sezonun ilk konferansına Elazığ'da başlıyor.

Furkan Vakfı mensupları 12 Kasım Pazar günü Atapark Düğün Salonunda, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin konuşmacı olarak katılacağı “Manevi Gelişimin Yolları” konulu konferans ve etkinlik programının hazırlıklarına aralıksız devam ediyorlar.

AMAÇLARI "AYDIN-ÂLİM VASFINA SAHİP ÖNCÜ NESİLLER YETİŞTİRMEK"

Kurulduğu günden itibaren faaliyetlerini aralıksız sürdüren  Furkan Vakfı, RABBANİ, İLMİ ve ŞUMULLÜ bir hareket ortaya koymaya çalışarak 1994 yılından beri devam ede gelen hizmet ve eğitim çalışmaları ile sağlam ve öncü bir nesil hazırlamaya çalışmış ve halkımızın teveccühüne mazhar olmuştur.

PROGRAMDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER YER ALIYOR

Alparslan KUYTUL Hocaefendi'nin  konuşmacı olarak katılacağı konferansta şiir dinletisi, sinevizyon ayrıca ilahileri ile büyük beğeni kazanan Grup Furkan da yer alıyor.

Konferans tvfurkan.com, furkanvakfi.net ve youtube/furkanvakfivideo adreslerinden canlı olarak yayınlanacaktır.



0 Yorum

Yorum Yaz