Alparslan Kuytul Hocaefendi’den Mesaj!

Semra Kuytul Hocahanım bugün twitter hesabından Alparslan Kuytul Hocaefendi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini duyurdu. Hocahanım paylaştığı tweette, Hocaefendi’nin sevenlerine bir mesaj yolladığını söyledi.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’den Mesaj!
16 Şub 2018 12:46:24

Salı günü görüş günü olması sebebiyle eşi Semra Kuytul Hocahanım ilk defa görüştü. Hocahanım bugünde telefonla görüş günü olduğunu ve Hocaefendi ile telefonda görüştüklerini söyledi.

Hocahanım paylaştığı tweette, Hocaefendi’nin telefon görüşmesinde sevenlerine bir mesaj yolladığını söyledi.

Semra Kuytul Hocahanımın attığı tweetler şu şekilde;

Kıymetli kardeşlerim. Alparslan Kuytul Hocaefendi'den herhangi bir haber beklediğinizi bildiğim için yazıyorum. Bugün telefonla görüş günüydü. Aradı. Sağlığı, morali aynı şekilde iyi çok şükür.. Size selamı ve mesajı var..

Bugünkü telefon görüşmesinde "Arkadaşlara söyle, Davamız Hak, Yolumuz Hak, biz yanlış yapmadık. Herkes bunu bilsin ve yoluna devam etsin. Ben 35 yıldır İslam'a hizmet ediyorum, hiç bir suç bulamıyorlar. Bunca yıldır çalışma yapıp da hiçbir suç bulunamaması bizim için şereftir" dedi



 

 

10 gündür gözaltında tutulduktan sonra 8 Şubat 2018 tarihinde mahkemeye çıkarılan Alparslan Kuytul Hocaefendi ve arkadaşlarından, 22'si serbest bırakılırken Hocaefendi ve beraberindeki 4 kişi haksız bir şekilde tutuklu yargılanmıştı.

08 Şubat Adana adliyesinde çıkarıldığı mahkeme de tutuklu yargılanan Hocaefendi  BOLU F TİPİ kapalı cezaevine nakledilmişti.



0 Yorum

Yorum Yaz