Alparslan Kuytul Hocaefendi Hakkında bir YALAN daha!

Provokatif tweetleri ve diğer troll hesaplara yön vermesiyle bilinen karanlık 'maske3g' adlı twitter hesabı, Furkan Vakfı ve Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında attığı iftiralarına ve yalanlarına bir yenisini daha ekledi.

Alparslan Kuytul Hocaefendi Hakkında bir YALAN daha!
25 Tem 2017 18:34:59

maske3g hesabı, Alparslan Kuytul Hocaefendi ile ilgili attığı tweetinde Hocaefendi’nin ‘Bayık’ diye bir soyadının daha olduğunu ve Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin Cemil Bayık'ın yeğeni olduğunu iddia etti. maske3g hesabının hiçbir delili olmadan ortaya attığı bu yalanı gerçek kabul eden troll hesaplar ise anında Furkan Vakfı ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye yönelik saldırıya geçtiler.

İşte maske3g hesabının attığı o tweet:

 

İşte troller tarafından yapılan, birbirinden seviyesiz ve ağza alınmayacak sözlerin sarfedildiği o paylaşımlar:

 

 

 

 

Furkan Vakfı’nın İsrail Aleyhinde Yükselen Sesine Trollerden Yalanlı Karalama Kampanyası

Geçtiğimiz günlerde İsral'in, Mescid-i Aksa'ya ve Filistinli Müslümanlara yönelik sınırlamalarını ve saldırılarını arttırması üzerine Furkan Vakfı, terör devleti İsrail'in bu uygulamalarını protesto etmek maksadı ile miting düzenlemek istemişti. Fakat düzenlenmek istenen miting, Adana Valiliği tarafından hiçbir haklı gerekçe gösterilmeksizin yasaklanmıştı. Bunun üzerine Alparslan Kuytul Hocaefendi, 21 Temmuz 2017 Cuma günü gerçekleştirdiği tefsir dersi sonrası Valiliğin, İsrail’i protesto mitingini yasaklamasını sert sözlerle eleştirmişti. Sosyal medyada ve birçok haber sitesinde Valiliğin İsrail’i protesto mitingini yasaklaması eleştirilmiş, duyarlı vatandaşlar tarafından çok büyük tepki gösterilmişti. Gelişen bu olayların hemen ardından böyle yalanların ortaya çıkması, “Furkan Vakfı’na karşı yürütülen bir karalama kampanyası” olarak yorumlandı.

Daha önce de Furkan Vakfı’na ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye karşı benzer karalama kampanyaları yürütülmüş ve halk nazarında Vakfın ve Hocaefendi’nin itibarı düşürülmeye çalışılmıştı. Tüm bu kampanyalar da sonuç vermemiş, atılan iftiralar boşa düşmüş, hakikatler ortaya çıkmıştı.

Konya Hakimiyet Gazetesi Özür Metni Yayınladı

 

Alparslan Kuytul Hocaefendi'ye 'Fetöcülerin Yeni Hocaefendisi' Diyen Milat Gazetesi Tekzip Yayınladı

 

maske3g hesabının attığı iftira dolu tweette yer alan "Ak hesaplar Furkan Vakfı haşhaşi bir vakıftır ve kurucusu Cemil Bayık'ın yeğeni Alparslan Kuytul Bayık'tır." ifadelerine, Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin resmi twitter hesabından şu şekilde cevap verildi:

"ALPARSLAN KUYTUL HOCAEFENDİ HAKKINDA KARANLIK BİR HESAP TARAFINDAN ORTAYA ATILAN 'CEMİL BAYIK'IN YEĞENİ' YAFTASI TAMAMEN YALAN VE MESNETSİZDİR. BU YAFTALAMA, BAZI KARANLIK KİMSELERİN HEZAYANLARINDAN İBARET OLUP DÜŞTÜKLERİ ACZİYETİN GÖSTERGESİDİR."

Ayrıca Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi gayet yakından tanıyan kimseler de bu duruma tepki gösterek şu tweetlerle bu iftiraya cevap verdiler:

 

 

Adı geçen twitter hesabını, 27 Temmuz 2016’da Şamil Tayyar ve Melih Gökçek’in de deşifre ettiği görülmüştü.

 

 

 

 



0 Yorum

Yorum Yaz