Alparslan Kuytul Hocaefendi İçin Açık Görüş Günü

Semra Kuytul Hocahanım, Alparslan Kuytul Hocaefendi ile açık görüş günü olması sebebiyle bu hafta çocuklarıyla birlikte Bolu'ya gitti. Talebe ve sevenleri ise yurtiçi ve yurtdışından Bolu'ya adeta akın ettiler. Yaşanan tüm detaylar bu haberimizde;

Alparslan Kuytul Hocaefendi İçin Açık Görüş Günü
07 Ağu 2018 12:28:05

Semra Kuytul Hocahanım 180 gündür haksız ve hukuksuz bir şekilde Bolu F Tipi Cezaevinde tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi ile iki ayda bir gerçekleşen açık görüş günü olması sebebiyle 5 çocuğuyla birlikte Bolu'ya gitti.

 

ÇOCUKLARINA SARILMA İMKANI BULDU

7 aydır tecrit zulmüne maruz bırakılan Alparslan Kuytul Hocaefendi bu hafta açık görüş olması vesilesiyle bir kez daha çocuklarına sarılma fırsatı buldu.

HABER BEKLEYENLERİ YİNE UNUTMADI

Semra Kuytul Hocahanım, Alparslan Kuytul Hocaefendi ile durumu hakkında bilgi almak isteyen talebe ve sevenleri arasında adeta köprü olmaya devam ediyor.

08.02.2018 tarihindeki haksız tutukluluktan itibaren her hafta salı günü görüşlerinden ve iki haftada bir olan telefon görüşmelerinden sonra haber bekleyen onbinlerce kişiye Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin moral ve sağlığı hakkında bilgi veren Hocahanım bu hafta da geleneğini bozmadı. Sosyal medya üzerinden haber bekleyenleri bilgilendiren Semra Kuytul Hocahanım'ın yaptığı paylaşımlar şu şekilde;

Bolu'dan herkese selamlar! İki ay sonra, bir açık görüş için ailece Boludayız. Şimdiye kadar iki ayda bir olan açık görüş hakkımız bundan sonra ayda bire düşürülmüş, 15 günde bir olan telefon hakkımız da haftada bire.. Çok şükür..

Çocuklarım ve dört abisiyle birlikte Alparslan Kuytul Hocaefendi ile görüştük. Rabia'yı bol bol sevdi, Rabia kendini tutamayıp ağlayınca omuzunda gezdirdi. Besra ve çocukların hepsi ile tek tek ilgilendi. Yine fotoğraf çektirdik. Resimleri muhtemelen Bayramda alırız..

Bugün Almanya Dortmund'dan, İstanbul'dan, Ankara Merkezden ve Sincan'dan, Adana Merkezden ve Karaisalı'dan, Uşak'tan arkadaşlar aileleriyle cezaevinin önüne gelmişler. Hocama selam gönderdiler. Hocamız da hassaten gelenlere, genelde herkese selam gönderdi.

Alparslan Kuytul Hocaefendi'den günün sözü ise; Kumaş kesilmeden elbise olmaz!

Buraya kadar gelen tüm arkadaşlara ben de çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte hiç yalnız bırakmadınız, sağolun. Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin hiç bir suçu olmadığı halde o yüksek duvarların ardında olduğunu bilmek ve idrak etmek çok ağır bir duygu. Gelenler bunu hissediyor..

Bu gidişle bir bayramı daha ondan ayrı geçireceğiz. Bayramda da açık görüş var. Ayda bire düştüğü için ondan 15 gün sonra da diğer açık görüş olacak. AMA SÜREÇ UZADIKÇA ZULMÜN AÇTIĞI YARA DAHA DA DERİNLEŞİYOR! BU DA BÖYLE BİLİNE! Zulmedenler yüreği yaralılardan korkmalı!

BOLU F TİPİ'NİN ÖNÜ HER SALI KALABALIK

AlparslanKuytul Hocaefendi'nin 180 gündür tutuklu bulunduğu Bolu F Tipi Cezaevi tarihi anlara şahitlik yapmaya devam ediyor.

Her salı olduğu gibi bu salı da Alparslan Kuytul Hocaefendi'ye selamlarını iletmek ve Semra Kuytul Hocahanıma desteklerini sunmak için Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden gelen onlarca kişiye bu hafta Almanya'dan gelenler de eşlik etti.

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin yurtiçi ve yurtdışından gelen talebeleri Semra Kuytul Hocahanım'a çiçek takdiminde bulundu. 'Alparslan Kuytul Hocaefendi bundan önce yalnız değildi bundan sonra da yalnız kalmayacak' mesajını veren ziyaretçilere Semra Kuytul Hocahanım desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Bolu F Tipi önündeki kalabalık ziyaretçi grubundan görüntüler ise şöyle;

 

 



0 Yorum

Yorum Yaz