Alparslan Kuytul Hocaefendi İçin Lokum Dağıtanlar Gözaltına Alındı

75 gündür tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Bolu’da bulunan talebeleri ve sevenleri halka lokum dağıtmak ve dua istemek için gittikleri meydanda gözaltına alındıkları öğrenildi.

Alparslan Kuytul Hocaefendi İçin Lokum Dağıtanlar Gözaltına Alındı
24 Nis 2018 16:28:50

75 gündür tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Bolu’da bulunan talebeleri ve sevenlerinin, halka lokum dağıtmak istemeleri üzerine gittikleri meydanda bir grup erkek ve bayan hiçbir yasaklama ve uyarı olmamasına rağmen gözaltına alındı.



2 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Ahmet Dağ 01 Oca 1970 02:00:00

    Furkan Vakfın daki kardeşlemize yapılan zulümün geldiği noktaya bakın. Önce hocamızı içeri aldınız sonra öğrenci evlerini kapatınız dahada ileri gitiniz balon uçuranların balonuna göz diktiniz şimdide lokumlarımızamı göz diktiniz. Her şeyin bir bedeli var. ALLAH sizi bildiği gibi yapsın

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Cemal Durra 01 Oca 1970 02:00:00

    Onları gördüğün zaman kalıpları hoşuna gider. Konuşurlarsa sözlerine kulak verirsin. Onlar sanki elbise giydirilmiş kereste gibidirler. Her konuşulanı kendi aleyhlerine sanırlar. Onlar düşmandır, onlardan sakın! Allah onları kahretsin! Nasıl da (haktan) çevriliyorlar! (Münafikun Suresi:4)


Yorum Yaz