Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Evinin Önündeki Bekleyişin 6. Haftası

Furkan gönüllülerinin Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin evinin önünde her Pazar gerçekleştirdikleri bekleyişlerinin üzerinden 6 hafta geçti. Her hafta sosyal medya ağı Twitter üzerinden açtıkları etiketler ise Türkiye ve dünya gündemine yükseldi. İşte ayrıntılar;

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Evinin Önündeki Bekleyişin 6. Haftası
07 Eki 2018 13:50:49

Sabırlı Bekleyiş 6. Haftasında

3 ay önce Alparslan Kuytul Hocaefendi ile aynı saatte kitap-dergi okuma etkinliğine başlayan Furkan gönüllüleri 2 Eylül pazar günü etkinliğe yeni bir soluk katarak bekleyişlerini Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin evin önünde gerçekleştirmeye başlamışlardı.

Bugün 6.sı gerçekleşen Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin evinin önünde kitap okuma etkinliği esnasında açılan her etiket halktan gördüğü yoğun bir ilgiyle TT listesinde üst sıralarda yerini aldı.

 

Açılan Her Etiket Türkiye Gündeminde

Cesaretleri ile tanınan Furkan gönüllüleri pazar günleri Twitter’ın en çok konuşulan etiketlerini açtılar. Bugüne kadar açtıkları
#AlparslanHocamıBekliyorum
#AlparslanHocamlaOkuyorum
#AlparslanKuytulaTahliye
#AlparslanKuytulaÖzgürlük
#HocamıBekliyorum etiketlerinin tamamı Türkiye TT listesinin en üst sıralarında yer aldı.


Furkan Gönüllülerinden Kitap Okuma Etkinliği

Tutuklu yargılanmasını gerektirecek hiçbir sebep olmadığı halde yaklaşık 9 aydır Bolu F Tipi Cezaevi’nde tutuklu yargılanan üstelik tek başına tutularak tecrit zulmüne maruz bırakılan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebe ve sevenleri bugün de Hocaefendi’nin evinin önünde kitap okuyarak farkındalık oluşturdular.

Bugün saat 11.00’de Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin sevenleri Adana Reşatbey’de bulunan evinin önünde toplandılar. Kalabalık grup yanlarında getirdikleri kitap ve dergileri okuyarak bekleyişlerini sürdürdüler.
Gerçekleştirdikleri etkinlikleri esnasında sosyal medya ağı twitter üzerinden açtıkları #AlparslanHocamlaOkuyorum etiketi ise kısa sürede Türkiye gündemine oturarak TT oldu.

İşte Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin evinin önünde gerçekleşen kitap okuma etkinliğinden ve bugün  #AlparslanHocamlaOkuyorum  etiketi ile yapılan paylaşmlardan bazıları;

 


 

 


 

 

 


 

 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 



0 Yorum

Yorum Yaz