Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin IŞİD’e Katılan Gençler Hakkındaki Görüşü!

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin tutuklu yargılandığı Furkan Vakfı davası sonrası yandaş ve tetikçi medya iftiralarına aralıksız devam ediyor.30 Ocak’tan itibaren yandaş medya tarafından gerçekleştirilen algı operasyonuyla Furkan Vakfının her türlü silahlı terör örgütüyle bağlantısı varmış gibi gösterilmeye çalışılmaktadır. Ancak Hocaefendi’nin geçtiğimiz yıllarda kendisine sorulan bir soruda, IŞİD’in bir Amerikan Projesi olduğunu açıklaması, iftiracı yandaş tetikçi medyaya tokat gibi cevap oldu.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin IŞİD’e Katılan Gençler Hakkındaki Görüşü!
21 Şub 2018 21:04:53

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin tutuklu yargılandığı Furkan Vakfı davası sonrası yandaş ve tetikçi medya iftiralarına aralıksız devam ediyor. 30 Ocak’tan itibaren yandaş medya tarafından gerçekleştirilen algı operasyonu ile Furkan Vakfının her türlü silahlı terör örgütüyle bağlantısı varmış gibi gösterilmeye çalışılmaktadır. Ancak Hocaefendi’nin geçtiğimiz yıllarda kendisine sorulan bir soruda, IŞİD’in bir Amerikan Projesi olduğunu açıklaması, iftiracı yandaş ve tetikçi medyaya tokat gibi cevap oldu.

 

Herkesi Tekfir Eden Bir Örgüt, Onlara Göre Herkes Kâfir, Bir Tek Onlar Müslüman!

 

Furkan Vakfına ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye yandaş ve tetikçi medya tarafından, ‘Furkan Vakfı’nın IŞİD ile bağlantısı ortaya çıktı’ şeklinde haberler yapılarak iftiralar atılırken, sosyal medyada Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin IŞİD’e karşı görüş ve eleştirileri ile ilgili onlarca konuşmasının bulunduğu görüldü. IŞİD’in bir Amerikan projesi olduğu görüşünü IŞİD’in ilk çıktığı yıllardan beri dillendiren Hocaefendi, aynı zamanda IŞİD’e katılmak için giden gençler hakkında da, ‘Onlara giden samimi gençler telef oluyor’ görüşünü de açıkça belirtmekte.

 

Ayrıca silahlı mücadeleye karşı sert tavırlarından dolayı, silahlı cihadı destekleyen birçok kişi ve grup tarafından ciddi eleştirilere maruz bırakılması da medyaya yansımıştı.

 

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 13 Haziran 2014 tarihinde kendisine yöneltilen “IŞİD'in Kısa Zamanda Irak'ta Ve Suriye'de Bazı Toprakları Ele Geçirmesini Ve Batı’nın Buna Karşılık Ciddi Bir Tepki Vermemesini Nasıl Değerlendiriyorsunuz?"  sorusuna verdiği cevaptan bazı önemli notlar:

 

Son zamanlarda ne olduğu belirsiz böyle bir örgüt ortaya çıkıverdi. Hatırlayın, 10 sene “El-kaide” diye bilmediğimiz bir şey birdenbire ortaya çıkmıştı. Şimdi de ondan koptuğu söylenen, IŞİD ortaya çıktı.

 

Nasıl oluyorsa, birden bire Musul şehrini ele geçirebilecek bir kuvvete sahip oluyor.

 

Bunu, benim külahıma anlatsınlar, böyle bir şey mümkün değil!

 

Dün ortaya çıkan ve merkezden ayrılan hangi örgüt kısa bir sürede bu kadar güçlenmiştir?

 

Şuan da Suriye'de ve Irak'ta savaşıyor ve Musul'daki tanklar terk edildi, bunlara bırakıldı. Irak ordusu nerede? Panzerler ve tanklar ellerine geçmiş, Irak ordusu savaşmadı.

 

IŞİD, Suriye'de ve Irak'ta bu gücü nereden buluyor ve Suriye'de kimlerle savaşıyor? Orada Beşar’a karşı savaşacağına, Beşar’la savaşanlarla savaşıyor. Bu normal mi?

 

Herkesi Tekfir Eden Bir Örgüt, Onlara Göre Herkes Kâfir, Bir Tek Onlar Müslüman!

 

 IŞİD'İN VARLIĞI KİME YARIYOR?

 

 15 sene önce, El-Kaide vardı ve 11 Eylül’ü bahane ederek birtakım operasyonlar yapıldı. Afganistan’ın ardından, terörle mücadele adı altında Irak işgal edildi. Amerika bu gibi örgütleri ya kendisi meydana getiriyor, ya meydana gelmiş örgütleri destekleyerek, önlerini açarak, bunları güçlendirerek, her türlü silah ve eğitimi vererek, onların eliyle birtakım projeler gerçekleştiriyor. Kendi askerini niye telef etsin ki? Afganistan ve Irak’ta, ağızları yandı. Daha akıllıca bir yöntem geliştirdiler ve şu anda Müslüman, Müslümanı öldürüyor. Ne güzel işte! Amerikan askeri ölmüyor, kimse Amerika'dan nefret etmiyor.

 

AMERİKA'NIN YENİ PROJESİ, MÜSLÜMANI MÜSLÜMANA KIRDIRMAK!

 

İslam'a karşı İslam… İslami cepheler meydana getirmek ve bunları savaştırmak. Ve bölgedeki, Ortadoğu'da hatta yurtdışında, Ortadoğu dışında, ne kadar şuurlu, tevhidi bir anlayışa ve cihat anlayışına sahip Müslüman varsa, hepsini buralardaki çatışma bölgelerine çekip imha ediyor. Harika bir plan yapmışlar. Hem grupları savaştırıyor, hem mezhep savaşı meydana getiriyor. Onlar da birbirlerini öldürüyor, iş bitiyor ve böylece onlardan kurtuluyor.

 

ORADA BİNLERCE GENÇ TELEF OLDU!

 

Bunlar, az çok kitap okumuş, namazını kılan, İslamcı olan gençlerdi. Onların hocaları kimlerse, zoraki bunlara bir şeyler öğretmiş, ama sonra hepsi oraya gitmiş. Yıllarca verilen emeklerin hepsi tarumar oldu, hepsini telef ettiler.

İlgili Haberler;

DAEŞ’in Alpaslan Kuytul Hocaefendi’ye Bombalı Saldırı Hazırlığında Olduğu Ortaya Çıktı!   Semra Kuytul: Yandaş Medya Alçaklıkta Zirveyi Gördü!   Furkan Vakfından 'DAEŞ Çıktı' İddiasına Alparslan Kuytul Hocaefendi’den Cevap!   Yandaş Medyadan Alparslan Kuytul’a DAEŞ İftirası! IŞİD’in Ölüm Tehdidini Yazmayanlar…

 

İlgili Videolar;

El kaide hakkında ne düşünüyorsunuz?

https://youtu.be/7XYhSGFAdZU

IŞİD Bir Amerikan Projesidir

https://youtu.be/BWladKfdOVY

Alparslan KUYTUL Hocaefendi'den o IŞİD'li Hakkında Açıklama

https://youtu.be/Opmbkq8Pj44

Size IŞİDd'cı diyenlere ne söylemek istersiniz?

https://youtu.be/UaMaSNSpWiw

DEAŞ'ın yayınladığı dergide 'Küfrün Önderlerini Öldürün' başlıklı yazıda yer alan sizin de isminizin bulunduğu suikast listesini nasıl değerlendiriyorsunuz?

https://youtu.be/ozOOnP-il9A

Bazı kimseleri cemaate davet ettiğimizde ön yargılı davranıp "IŞİD misiniz?" diyorlar


https://youtu.be/8vX6jRVtgGA

IŞİD’İN AMERİKAN PROJESİ OLMADIĞI İDDİASINA CEVAP!

https://youtu.be/5NfiRYLC8Jk

El- Kaideci İftirasına Cevap

https://youtu.be/gjYzlIsleM8

Furkan Vakfı'nın El-kaideci, Hizbullahçı olduğunu söylüyorlar. Bu iftiralara nasıl cevap vermeliyiz?

https://youtu.be/df1jYAJ2LlI

IŞİD hakkında. Neden Müslümanlar birbirini öldürüyor?

https://youtu.be/0v_R4JN2ols

IŞİD'in insanların kafasını kesip Tekbir getirmesi hakkında | Alparslan Kuytul Hocaefendi

https://youtu.be/o_gMAkigAe8

 



0 Yorum

Yorum Yaz