Alparslan Kuytul Hocaefendi Osmaniye’de İki Ayrı Muhteşem Program Gerçekleştirdi

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı’nın hafta içerisinde önce Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin Osmaniye'de düzenlenecek 'İman'a Ulaşmak' konulu konferansı engellenirken daha sonra Gaziantep'te düzenlenecek "Kur’an Medeniyetine Olan İhtiyacımız" konulu bayan programı haklı bir gerekçe gösterilmeksizin iptal edildi. Bunun üzerine Gaziantep'te basın açıklaması Osmaniye’de de Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Vakıf binasında bayanlara ve erkeklere yönelik iki ayrı muhteşem program gerçekleştirildi.

Alparslan Kuytul Hocaefendi Osmaniye’de İki Ayrı Muhteşem Program Gerçekleştirdi
26 Şub 2017 09:32:36

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı’nın Osmaniye’de gerçekleştirmeyi planladıkları konferanslarının hiçbir haklı gerekçe gösterilmeksizin iptal edilmesi üzerine Alparslan Kuytul Hocaefendi düğün salonu yerine Osmaniye’de Vakıf  binasında bayanlara ve erkeklere yönelik iki ayrı muhteşem program düzenledi.

Osmaniye halkı Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi büyük bir coşku ile otoban girişinde karşıladı. Ve tüm engellemelere rağmen Osmaniye’ye gelerek şeref verdiğini ifade eden pankartlar açtılar.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin konuşmacı olarak katıldığı program sevenleri tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Salonda izdiham yaşandı. 

Hocaefendi’nin Osmaniye’de gerçekleştirdiği program esnasında başlatılan AlparslanKuytul Osmaniyede etiketi twitterda büyük ilgi gördü. Aynı şekilde Gaziantep’te yapılan basın açıklaması esnasında açılan FurkanDerneği BasınAçıklaması  etiketine de halk yoğun katılım göstererek yapılan zulme tepki gösterdi.



0 Yorum

Yorum Yaz