• Anasayfa
  • ANALİZ Haberleri
  • Alparslan Kuytul Hocaefendi: Sadece cemaatler değil, bütün İslami faaliyetler bitirilmek isteniyor!

Alparslan Kuytul Hocaefendi: Sadece cemaatler değil, bütün İslami faaliyetler bitirilmek isteniyor!

Alparslan Kuytul Hocaefendi 2017 yılında kendisine yöneltilen bir soru üzerine sadece cemaatlerin değil tüm İslami faaliyetlerin bitirilmeye çalışıldığını söyleyerek, bu duruma sessiz kalanların Allah'a hesap vereceğini vurguluyor.

Alparslan Kuytul Hocaefendi: Sadece cemaatler değil, bütün İslami faaliyetler bitirilmek isteniyor!
22 Tem 2018 19:04:08

Alparslan Kuytul Hocaefendi Kasım 2017' de kendisine yöneltilen; “Bakan Bekir Bozdağ’ın STK'ların merdiven altı din eğitimi vermesine müsaade edilmeyecek yönündeki açıklamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna verdiği cevapta; “Tüm İslami faaliyetler bitirilmeye çalışılıyor. Hatta cemaat olmayan hocaların da faaliyetleri durduruldu” diyerek çarpıcı açıklamalarda bulunuyor.


Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin açıklamasının bir kısmı şu şekilde;

İzin alarak alenen yaptığımız faaliyetleri de durduruyorsunuz. Bir tek vakıfta konuş diyorsunuz. O da bakalım ne kadar devam edecek? Siz sadece merdiven altı faaliyetleri mi engelliyorsunuz? Siz bütün faaliyetleri durdurma niyetindesiniz. Yani aynı CHP dönemi, 30'lu 40'lı yıllar. Hepsini kontrol altına alacağız, sadece biz yapacağız diyor. Bütün dini faaliyetleri bitireceğiz, onlara gerek yok Milli Eğitim Bakanlığı var diyor. İmam hatiplerin, ilahiyatların ne olduğunu hepiniz biliyorsunuz.


Yıllardır söylüyorum, bunları derdi fetö değil. Bu bir proje. Sadece cemaatler değil, bütün İslami faaliyetleri bitirilmeye çalışılıyor. Cemaat olmayan hocaların da faaliyetleri durduruldu. Korkutuluyorlar. Kimse bu nedir demiyor. Yavaş yavaş bitiriliyor, cemaatler hala susuyor. Başörtüsü meselesi halledildi, müftülere nikah yetkisi verildi diyorlar. Bunlarla kandırıyorlar. Küçük bir şey veriyorlar, karşılığında büyük birşey alıyorlar.

Bu yapılanlar karşısında konuşmayan, İslami faaliyetlere zarar gelmesine sessiz kalan bütün cemaatler ve hocalar günahkardırlar. Allah'a hesabını verecekler.

 

İlgili Haberler;

Alparslan Kuytul Hocaefendi: Her yanlış yapan tasviye edilecekse holdinglerin de yanlışı var o zaman tüm holdingler de tasfiye edilsin

Alparslan Kuytul Hocaefendi 4 Yıl Önce Uyarmıştı!

 



0 Yorum

Yorum Yaz