Alparslan Kuytul Hocaefendi uyarmıştı, Cübbeli Ahmet Hoca da dile getirdi

Alparslan Kuytul Hocaefendi, 10 Kasım 2014 salı günü yaptığı açıklamada cemaatlerin bitirilmesinin derin bir proje olduğunu ve Cemaatlerin AKP eliyle bitirilmek istendiğini ve son olarak AKP'nin bitirileceğini ifade etmişti. Cübbeli Ahmet Hoca'da 27 Nisan'da yaptığı konuşmada 'yakında göreceksiniz cemaatlerin tümüne karşı farklı hareketler çekilecek' ifadelerini kullanarak projeye dikkat çekti.

Alparslan Kuytul Hocaefendi uyarmıştı, Cübbeli Ahmet Hoca da dile getirdi
30 Nis 2017 11:27:47

Alparslan Kuytul Hocaefendi Yöneticileri Uyarmıştı

3 yıl önceki konuşmasında cemaatlerin bitirilmesinin derin bir proje olduğunu ifade eden Alparslan Kuytul Hoacefendi, “AK Parti eğer bu oyunu anlamazsa ve eğer bu tuzağa düşerse kendi bindiği dalı kesmiş olacak ve kendi ayağına kurşun sıkmış olacak, kendi tabanını kaybedecek ve sonra kendisi de bitecek" şeklinde konuşmuştu. AK Parti’yi cemaatlere olan yaklaşımı konusunda uyaran Alparslan Kuytul Hoacefendi şunları söyledi:   "AK Parti dikkatli olmalı, ben bunun (engellemelerin) sadece bize dönük olacağını zannetmiyorum, sadece konferansların iptali olacağı şekliyle kalacağını da zannetmiyorum. Eğer bütün cemaatler olarak gereken tepkiyi göstermezsek bunun devamı gelir ve vakfın kapanmasına kadar gider. Bu konferansın iptali ile kalmaz. Bütün cemaatlerin yurtları, öğrenci evlerine kadar gider bu mesele."   Yapılan engelleme girişimlerinin AK Parti'nin cemaatleri bitirmek için bir uyguladığı bir projesi olduğunu söyleyen Alparslan Kuytul Hoacefendi sözlerini şöyle sürdürmüştü: "Bu bir proje olabilir. AK Parti eliyle bütün cemaatleri bitirme projesi. Bunu CHP yapsa, bizim bu camia, dindar kesim belki CHP'ye her lafı söyler ve CHP'nin ne dinsizliği kalır ne imansızlığı, herkes her lafı söyler. Ama bunu AK Parti'ye yaptırırlarsa hiç kimse bir şey demez, sessiz kalır ve hatta 'Sizin de böyle bir kabahatiniz var ki size izin verilmiyor' gibi düşünülür. Bu AK Parti eliyle cemaatleri bitirme projesi. Ve sonra da AK Parti'yi bitirme projesi."       

CÜBBELİ AHMET HOCA: YAKINDA GÖRECEKSİNİZ CEMAATLERE FARKLI HAREKETLER ÇEKİLECEK

Cem Küçük Mavi Marmara hakkındaki sözlerine değinen Cübbeli Ahmet Hoca “Hala çıkmış diyor ki Mavi Marmara’dakiler manyaktı bilmem ne. Tövbe estafurullah. Kripto salak. Böyle kripto salaklar var şehitlere manyak diyen” ifadelerini kullandı.

“Bunların arkasında Sabetaycılar var” iddiasında bulunan Cübbeli Ahmet "FETÖ bitti diye sevinmeyelim acaba bunların arkasında kimler var” dedi.  Aynı zamanda Cübbeli Ahmet Hoca konuşmasında tüm cemaatlere karşı farklı hareketlerin çekileceğini de söyledi.

DERİN DİN DÜŞMANI KOMİTE İFŞA EDİLDİ

Alparslan Kuytul Hocaefendi halkın başörtüsüne, namazına düşman olan aynı zamanda cemaatleri bitirmeyi amaçlayan derin-din düşmanı komiteyi ifşa etmiş, dinsiz komitenin açığa çıkarılması gerektiğini vurgulamıştı.

 



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    nafi 05 Mar 2017 23:00:00

    çoğu cemaatler hakkını aramıyor sendika grevi hiç desteklediğini hiç görmedim hangisi iktidarsa ona boyun eğiyorlar sağ parti 1950 beri iktidarda islami faaliyet hiç gelişmedi camide imamlar namaz kıldırma memurluğu yapıyor anlatılacak çok şey varda cemaaatlerin artık ümmet olması lazım şuurlanması lazım yoksa arakandan beter olacağız sahabe zamanda zulüm gibi olacak


Yorum Yaz