Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye Aile ve Talebelerinden Ziyaret

Semra Kuytul Hocahanım, Salı günleri görüş günü olması sebebiyle bugün(17.04.2018) 68 gündür BOLU F TİPİ kapalı cezaevinde olan Alparslan Kuytul Hocaefendi ile 10. defa görüştü.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye Aile ve Talebelerinden Ziyaret
17 Nis 2018 13:50:30

68 gündür tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin bugün görüş günü olması sebebiyle eşi, en küçük kızı, abisi ve talebeleri ziyaretine gitti. Ailesi Hocaefendi ile görüşürken talebeleri destek olmak amaçlı bahçede beklediler.

Semra Kuytul Hocahanım’da bugün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Herkesin selamını söyledim, onun da selamı var” ifadelerini kullandı.

Semra Kuytul Hocahanım’ın attığı tweetler;

Hocamla görüştüm. Bu hafta tek gelmedim. Arkadaşlar da destek amaçlı geldiler, sağolsunlar.. Herkesin selamını söyledim, onun da selamı var. Bir görüş daha bitti...

Abisinin vefatını bildirdik. İlk defa bugün duydu.. Bugünler geçecek elbet ama unutulmayacak...

Her hafta geliyorum, gidiyorum.. Bu hafta farklı bir durum var.. Bu hafta buradayım. Adana'ya dönmeyeceğim.. İki ay bitti. Evet bu konuda çalıştık ama bir yandan da sabırla bekledik. Birçok konuda sıkıntı var. Dilekçeler verdik... Bizzat yerinde ilgileneceğiz.

Bir müddet BOLUDAYIZ. ANKARADAYIZ. NEREDE OLMAMIZ GEREKİYORSA ORADA OLACAĞIZ İNŞAALLAH.. DİLEĞİMİZ BU SIKINTILI GÜNLERİN TEZ ZAMANDA BİTMESİ..


 

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin ailesinin ve talebelerinin temennileri biran önce serbest bırakılması ve adaletin yerine gelip yapılan haksızlığın son bulması yönünde.



0 Yorum

Yorum Yaz