Alparslan Kuytul Hocaefendi'den Adalet Yürüyüşü Değerlendirmesi

Alparslan Kuytul Hocaefendi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı ve bizzat kendisinin de katıldığı Adalet Yürüyüşünü değerlendirdi.

Alparslan Kuytul Hocaefendi'den Adalet Yürüyüşü Değerlendirmesi
18 Haz 2017 05:22:58

Alparslan Kuytul Hocaefendi, 16 Haziran 2017 Cuma akşamı Mersin'de Teravih namazından sonraki çay sohbetinde Furkan Vakfı'nın Youtube kanalından yapılan canlı yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı ve bizzat kendisinin de katıldığı Adalet Yürüyüşünü değerlendirdi.

Hocaefendi, Sanıyorum bir milletvekilini içeri almışlar ona tepki olarak bu yürüyüşü düzenliyorlar. Milletvekilinin suçu var mı yok mu onu bilmiyorum. Ama şu bir gerçek ki birçok suçsuz insan içeri alındı. Birçok polis, hâkim, savcı kendinden korkuyor. Birçok haksızlık yapıldığı gerçek ama o milletvekilini bilemem bir şey yapmış mı yapmamış mı? Ama diyelim ki bir haksızlık olsa bile Ankara’dan İstanbul’a yürüme ile ne halledilecek? Sadece bir yürüyüş değil başka şeyler planlı gibi geliyor bana. Bunun arkası gelecektir. Referandumda itibaren sanki bir şeyler planlanıyor. Ve Doğu Perinçek şimdiye kadar AKP ile hareket ediyordu araları açılmış herhalde CHP ile birleştiler. Yani Erdoğan’ın aleyhinde büyük bir planlama yapılıyor gibi görünüyor. Bu sadece bir milletvekilinin hapse atılması olduğunu zannetmiyorum bunun devamı gelecektir. dedi

İşte Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin o değerlendirmesinin tamamı:

 



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    nafi 07 Ağu 2017 12:50:00

    Alparslan Kuytul hoca adalet yürüyüşü hakkında fikri bakışı nedir


Yorum Yaz