Alparslan Kuytul Hocaefendi'den Gündemi Sarsan Önemli Açıklama!

Alparslan Kuytul Hocaefendi bu akşam gerçekleştirdiği tefsir dersi sonrasında Diyarbakır konferansının iptali ile ilgili gündemi sarsan önemli açıklamalarda bulundu.

Alparslan Kuytul Hocaefendi'den Gündemi Sarsan Önemli Açıklama!
18 Şub 2017 01:56:57

 

Açıklama esnasında başlatılan twitter gündem çalışması ile çarpıcı olay Türkiye gündemine taşındı. Ayrıca açıklamanın tamamının tvfurkan.com adresine yükleneceği duyuruldu.

Çarpıcı açıklamadan bazı başlıklar;

Bakınız uluslararası mevzuata aykırıymış bizim konferansımız.

Tüm kanunlara aykırıymış konferans yapmak!

Biz milleti bölen insanlar değiliz böyle bir maddenin bizimle ne alakası var? Ne bulmuşlarsa doldurmuşlar! Milleti bölmek isteyen bir vakıf mıyız biz?

Laikliği tenkit ettin sen anlarsın(!) demek istiyorlar. Ben anlarım ama aynı zamanda anlatırım da!

Demek ki bir konferans yapsak Türkiye’nin milli güvenliği sarsılacak. Ben neymişim ya? Milli güvenliği sarsan adammışım. Pes ya pes!

İnsanların bilgilenme hakları vardı bunu çiğnediniz!

Tamam yasaklandığını anladım da sebeplerden hiçbir şey anlamadım! Haksız sebeplerin bahane edildiği bir ülke de yaşıyoruz!

Bu döneminiz zulüm dönemi olarak hatırlanacak. 2014 ‘den sonraki dönem. Yaklaşık üç yıldır çok insanlara zulmettiniz. Çok insanları hapse attınız. Çok insanların haklarını yediniz. Konuşan herkesi susturmayı marifet bildiniz.

 Herkesi susturursanız bir yanlış yaptığınızda size kim doğruları söyleyecek?

 Her konuşanı memleket düşmanı mı ilan edeceksiniz? Elinizde televizyonlar var diye böyle mi davranacaksınız?

 İftiralar mı atacaksınız?

 “Küfür devam eder ama zulüm devam etmez.” Bir gün Allah zulmünüze son verir. Ve bu millet sizi hayırla anmaz. Bu dönem tarihe zulüm dönemi olarak geçer. Çok insanların canını yakıyorsunuz.

Bu kadar mazlumun bedduası birleşiyor. Şakşakçıların şakşakı sizi kurtarmaz o mazlumların bedduasından. İnsanları beddua ettirmeyin.

 Allah’ın verdiği gücü kuvveti yanlış istikamette kullanmayın. Kim zulmederse, kendi sonunu hazırlar. Kalabalıklar yavaş yavaş erimeye başlar.

Nasıl olsa millet anlamıyor demeyin. Millet geç anlar ama anladığı zaman tam anlar. Kitleler geç anlar ama anladıkları zaman daha o dönemi unutmazlar.

İlgili Haber;

2014'den Sonraki Dönemde Çok İnsana Zulmettiniz!


0 Yorum

Yorum Yaz