• Anasayfa
  • ANALİZ Haberleri
  • Alparslan Kuytul Hocaefendi’den Kendisini Susturmaya Çalışanlara Mehmet Akif’in Mısralarıyla Cevap!

Alparslan Kuytul Hocaefendi’den Kendisini Susturmaya Çalışanlara Mehmet Akif’in Mısralarıyla Cevap!

Alparslan Kuytul Hocaefendi iftiralar yoluyla kendisini susturmaya çalışanlara Mehmet Akif'in dörtlüğü ile cevap verdi.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’den Kendisini Susturmaya Çalışanlara Mehmet Akif’in Mısralarıyla Cevap!
16 Oca 2018 15:21:19


İftiralar ve mahkemeler yoluyla kendisini susturmaya çalışanlara Mehmet Akif'in dörtlüğü ile cevap veren Alparslan Kuytul Hocaefendi; “İstediğiniz kadar mahkemeye verin, ömrüm boyunca sizinle mücadele etmeye hazırım!” Sen beni nasıl susturabilirsin biliyor musun? İki yol var; ya beni öldürürsün ya da zulmetmezsin! 3. yolu yok bunun... Sen zulmettiğin müddetçe ben senin karşında durmaya devam ederim!” dedi.

 BİR İNSAN ZULME UĞRARSA, KİM OLURSA OLSUN BEN YİNE KARŞI GELİRİM

Ben AKP’nin Neyini Tenkit Ediyorum? İslam'a ve Müslümanlara zarar verdiği zaman; zulümlerini ve yanlışlarını tenkit ediyorum. Trollerinin, gazetelerinin, televizyonlarının bana yaptığı gibi ben düşmanlık yapmıyorum. Ben sadece, “Yanlışa yanlış” dedim o kadar.

Adaleti konuşmayayım mı?

Doğruları söylemeyeyim mi?

Haksıza “haksız” demeyeyim mi?

Zulme “zulüm” demeyeyim mi?

Bunlar diyorlar ki; “Biz haksız da olsak söyleme” “Sen bizi tenkit ettiğin zaman bizi düşman görüyorsun” demektir’ kafa bu. Hâlbuki öyle bir şey yok. ‘Sen, birilerinin hakkını savunduğum zaman da onlardansın demektir’ böyle bir şey yok. Ben sadece bir haksızlık varsa onu söylüyorum, onlardan olduğum için değil.

15 yıl siz onlarla beraberdiniz, onları her tarafa siz yerleştirdiniz. Ben onları 30 yıldır ilmi tenkitlerle tenkit etmişim. Ama bir insan zulme uğrarsa, kim olursa olsun; Yahudi’ye de zulmetsen, Hristiyanlara da zulmetsen ben yine karşı gelirim.

Mehmet Akif’in şiiri var;

Kanayan bir yara gördüm mü, yanar ta ciğerim,

Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim,

‘Adam aldırma da geç git’ diyemem aldırırım

Çiğnerim çiğnenirim hakkı tutar kaldırırım

Zalimin hasmıyım, amma severim mazlumu

İrticanın şu sizin lehçede manası bu mu?

Bunlar, hakkı savunmaya irtica diyenler gibi. Hakkı söylediği zaman birisi nasıl ki İslâm düşmanları irtica ediyorlar, bunlar da hakkı söylediğiniz zaman hemen bir başka damga vuruyorlar. İrtica diyemiyorlar, FETÖ diyor, DEAŞ diyor, PKK diyor. Herkesi susturmanın yolunu bulmuşlar. İftiracılıkla susturma yolunu tercih ediyorlar. O da para etmeyince bu sefer para cezaları, mahkeme dosyaları...

İstediğiniz kadar mahkemeye verin, ömrüm boyunca sizinle mücadele etmeye hazırım!

Bunlar herkesi aynı zannediyorlar. Sen beni nasıl susturabilirsin biliyor musun? İki yol var; ya beni öldürürsün ya da zulmetmezsin, 3. yolu yok bunun... Sen zulmettiğin müddetçe ben senin karşında durmaya devam ederim!

Etiketler:   mehmet akif ersoy


0 Yorum

Yorum Yaz