Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin Dosyasındaki KORKUNÇ ÇELİŞKİ!

Furkan Vakfı geçen hafta; Türkiye Milli İstihbarat Kurumu (MİT), Adana Terörle Mücadele (TEM) Birimi ve Emniyet tarafından hazırlanmış belge ve araştırma tutanaklarını yayımlamış ve ilgili belgelerde geçen apaçık ifadelerle Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin terörle hiçbir bağlantısının olmadığı gözler önüne serilmişti. Devletin resmi kurumlarınca terörle bağlantısının olmadığı rapora dökülen Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin, tutukluluk müzekkeresinde yer alan aksi ifadeler ise hayret ettirdi.

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin Dosyasındaki KORKUNÇ ÇELİŞKİ!
07 Eki 2018 23:26:44

TEM, MİT ve Emniyet tarafından hazırlanan onlarca tutanak ve araştırma belgeleri sonucunda terör örgütleriyle herhangi bir bağlantısı olmadığı kanıtlanan ve tamamen aklanan Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin, cezaevi dosyasında "Silahlı Terör örgütüne üye olma- FETÖ" suçundan tutuklu bulunan (!) Alparslan Kuytul ... yazması akıllara durgunluk verdi.

Devletin en resmi kurumlarınca TERÖRLE ilgisi ilişiği irtibatı yok denen bir kişinin yine devlet kurumlarınca terör suçlamasıyla tecrit zulmüne maruz bırakılması duyanları hayrete düşürdü. "Adalet ve vicdan nerede?" dedirtti.

Semra kuytul Hocahanım, Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin maruz bırakıldığı tecrit zulmüne son verilmesi adına, Adalet Bakanlığına bağlı Tevfik evlerine gönderdiği dilekçeye gelen yanıta adate veryansın etti. Devlet kurumlarınca hazırlanan tüm belgeler Hocaefendi'yi tamamen aklarken, cezaevi dosyasında aklandığı bir husustan suçlu bulunmasını "kan donduran" ifade olarak aktaran Hocahanım'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar şu şekilde;

 


 

 


 



İzahı imkansız bir çelişki içerisine düşen Tevfik Evlerinin vereceği cevap ve atacağı olumlu adımlar ise merakla bekleniyor.

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin maruz kaldığı bu BÜYÜK haksızlığa ise tüm Türkiye ve Dünyanın çeşitli ülkelerinden tepkiler çığ gibi büyüyor.

 

İlgili Haberler;

Alparslan Kuytul Hocaefendi ve kurucusu olduğu Furkan Vakfı hakkındaki iftiraları çökerten belge!   TEM'den Furkan Vakfı'nı Aklayan Tutanak!   Alparslan Kuytul Hocaefendi ve Furkan Vakfı'nın Tertemiz Olduğunu İspatlayan 3 Belge Daha!


0 Yorum

Yorum Yaz