Alparslan Kuytul Hocaefendi'ye Bir Destek de Mehmet Bekaroğlu’ndan

CHP’li Mehmet Bekaroğlu twitter hesabından yaptığı paylaşım da Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin suçsuzluğuna dikkat çekti.

Alparslan Kuytul Hocaefendi'ye Bir Destek de Mehmet Bekaroğlu’ndan
18 Nis 2018 12:06:54

15 Temmuz sonrası OHAL sürecinde yaşanan adaletsizlikler ve mazlumiyetler her geçen gün çığ gibi büyüyor!

69 gündür haksız yere tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin arkasından İhsan Eliaçık'a verilen hapis cezası sonrası CHPli vekilin tweetinde “Hani "Erdoğan halkı Dindar /Sünni olanlar ve olmayanlar diye bölüyor" diyorlar ya, bu doğru değil ; 'Erdoğan iktidarına teslim olanlar ve olmayanlar' diye bölüyor.” dedi.

Twitter hesabından attığı tweetle Alparslan Kuytul Hocaaefendi’nin içeride olduğunu ve İhsan Eliaçık hakkındaki hapis cezası verildiğini dile getiren CHP’li Mehmet Bekaroğlu, Erdoğan'ın toplumu ikiye böldüğüne dikkat çekti...

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin de suçsuzluğuna dikkat çeken CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu'nun attığı tweet şu şekilde;

"Alparslan Kuytul içeride şimdi İhsan Eliaçık'a hapis cezası verdiler. Hani "Erdoğan halkı Dindar /Sünni olanlar ve olmayanlar diye bölüyor" diyorlar ya, bu doğru değil; Erdoğan iktidarına teslim olanlar ve olmayanlar diye bölüyor." dedi.



0 Yorum

Yorum Yaz