• Anasayfa
  • ANALİZ Haberleri
  • Alparslan Kuytul TGRT TV ve Mehmet Görmez Hakkında: Tgrt’nin %51’inin De İsrail Tarafından Alındığı Söyleniyor. Doğru Değilse Tgrt Açıklama Yapsın

Alparslan Kuytul TGRT TV ve Mehmet Görmez Hakkında: Tgrt’nin %51’inin De İsrail Tarafından Alındığı Söyleniyor. Doğru Değilse Tgrt Açıklama Yapsın

Alparslan Kuytul dün akşam (28.07.2017) gerçekleştirilen Mescid-i Aksa konulu özel program sonrası kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Alparslan Kuytul TGRT TV ve Mehmet Görmez Hakkında: Tgrt’nin %51’inin De İsrail Tarafından Alındığı Söyleniyor. Doğru Değilse Tgrt Açıklama Yapsın
29 Tem 2017 14:08:02

'Mehmet Görmez’in istifası' ile ilgili görüşü sorulan Alparslan Kuytul, TGRT’nin 2013’ün 17 Aralık tarihinden önce Mehmet Görmez’in Fethullah Gülen’e yazdığı mektup’u yayınlamasını hatırlatarak “TGRT’nin %51’inin de İsrail tarafından alındığı söyleniyor. Doğru değilse TGRT açıklama yapsın. Bu televizyona bir görev verilmiş o mektubu yayınladı. O mektubu neden yayınlıyorsun. 2013’ün 17 Aralık tarihinden önce olan bir mektup. Ondan yaklaşık 1,5 ay sonra 2013’ün Haziran ayının ilk günlerindeydi herhalde Tayyip Erdoğan Türkçe Olimpiyatlarına katılarak Fethullah Gülen’i Türkiye’ye davet etmişti. Onu neden göstermiyorsun.” dedi.

Alparslan Kuytul'un soruya verdiği cevaptan bazı önemli satırbaşları:

%51’inin de İsrail Tarafından Alındığı Söyleniyor Doğru Değilse TGRT Açıklama Yapsın 

TGRT’de Mehmet Görmez’in daha önce 2013’ün 17 Aralığından önce 22 Nisan Fethullah Gülen’e yazdığı mektup’u yayınladılar. TGRT’ye ne görev verildiği açık meydanda. Duyduğumuz doğru mu bilemiyorum ama %51’inin de İsrail tarafından alındığı söyleniyor. Doğru değilse TGRT açıklama yapsın. Böyle bir laf ortada geziyor. Öyle bir şey yoksa, sahipleri kimse, hisseler kimin üzerineyse açıklasınlar. 

Bu televizyona bir görev verilmiş o mektubu yayınladı. O mektubu neden yayınlıyorsun. 2013’ün 17 Aralık tarihinden evvel olan bir mektup. 22 Nisan yada 23 Nisan olabilir. Zaten ondan aşağı yukarı 1.5 ay sonra 2013’ün Haziran ayının ilk günlerindeydi herhalde Tayyip Erdoğan Türkçe Olimpiyatlarına katılarak Fetuhullah Gülen’i Türkiye’ye davet etmişti. Onu neden göstermiyorsun o zaman. 

Mehmet Görmez’den Ne İstiyorsun Sen?

Mehmet Görmez'in yazdığı iddia edilen mektubun yazılmasından 1.5 ay sonra Tayyip Erdoğan'ın Fetullah Gülen'e hitaben 'Bu hasret bitsin' sözlerini söylediğini hatırlatan Alparslan Kuytul 'şimdi onu neden tekrar hatırlatmıyorsun da Mehmet Görmez’in daha evvel yazdığı bir mektubu hatırlatıyorsun.' ifadelerini kullandı. 

Anladım ki Mehmet Görmez’in Kalemini Kırdılar

Türkçe Olimpiyatlarını, dinler arası diyaloglarını, kızların başını açtırmalarını, taviz vermelerini, ilmi tenkit yapan bir tek bendim . Öncesine zaten herkes alkışlıyordu, herkes takdir ediyordu. 2013’ün 17 Aralığına kadar zaten herkes seviyordu. Neden illa da Mehmet Görmez üzerinde duruyorsunuz. Herkes öyle idi Tayyip Erdoğan’da olmak üzere. Ve ben buradan anladım ki Mehmet Görmez’i saf dışı etmek istiyorlar.

Cumhurbaşkanının altını oyuyorlar, çevresini boşaltmak istiyorlar

Erdoğan bunu göremiyor mu? Anlamıyor mu? Etrafında adam kalmadı. Samimi dava arkadaşın kalmadı etrafında. Mehmet Görmez’i yakından tanımam ama. İnsan uzaktan az çok belli olur. Samimiyetine inandığımız biri Erdoğan’a şöyle yapmasanız böyle yapsanız Sayın Cumhurbaşkanı dediği oluyordur. Belki de o yüzden görevden alınmasını sağlamak istediler. Mehmet Görmez olmazsa yanında belki de daha rahat yönlendiririz diye düşündüler. Belki bazı oyunlarını bozdu Mehmet Görmez. Bilemiyorum elimde bir delil yok ama böyle geliyor bana. Cumhurbaşkanının altını oyuyorlar, çevresini boşaltmak istiyorlar. Kimse kalmadı yanında herkese bir kulp takıyorlar. Demek ki Cumhurbaşkanını ikna ediyorlar. Şu da şöyle yaptı Sayın Cumhurbaşkan’ım diyorlar. Aynı benim videolar gibi. Kesiyorlar manayı bozuyorlar. Götürüp gösteriyorlar işte sana böyle böyle dedi, şöyle şöyle dedi. Yani öyle utanmazlar ki, öyle namertler ki, herkesin gözünün içine baka baka internette bunu yayınlıyorlar. Bu videonun aslı bizde ondan bile çekinmiyorlar. Bu videonun aslı yayınlanırsa rezil oluruz dahi demiyorlar. Bu kadar adice şeyler yapıyorlar. Kırpıp kırpıp bir araya getiriyorlar. Yani internete bile bunu koyduklarına değmez. Rezil oluruz demiyorlar. Belki üç kişinin kafası bulanır. Bu da kardır yeter diyorlar. Diğer taraftan 3 milyon kişi sana küfreder. 3 kişinin kafası bulandı ya yeter diyor. Nasılsa kim oldukları da belirsiz. Karanlık hesaplar. Bir takım isimlerle yapıyor nasılsa kendisine bir şey olmuyor. 4 kişinin kafası bulansa kardır. Ya nasıl ki böyle yaptılar bize ve bunların daha beterlerini kendisine de gösteriyorlardır. Büyük ihtimalle. Onların asıllarını izlemiyorsa büyük hata eder. 

MEHMET GÖRMEZ'İ NEDEN SAFDIŞI ETMEK İSTİYORLAR!

Bakalım yerine gelecek olan Diyanet başkanı kim olacak? Acaba nasıl birisi olacak?

Yeni gelecek Diyanet Başkanının 'sünnet inkarcısı, şeriat düşmanı, cemaat düşmanı, hadis düşmanı, mezhep düşmanı birisi olabileceğini söyleyen Alparslan Kuytul belki de bu yüzden Mehmet Görmez’in saf dışı edilmek istendiğini belirterek 'Yerine gelecek olan kimseye bakmamız lazım, inşallah öyle biri gelmez. Ama eğer gelirse sebebi budur diyebiliriz' ifadelerini kullandı.



0 Yorum

Yorum Yaz