Alparslan Kuytul'dan Tanzim Satışına "GITÖ" Yorumu

Bolu F Tipi Cezaevinden haberleri izleyen Alparslan Hoca tanzim satışlarıyla ilgili ironi yaparak "yakında bir terör örgütü daha çıkabilir adı da GITÖ olabilir" dedi.

Alparslan Kuytul'dan Tanzim Satışına "GITÖ" Yorumu
16 Şub 2019 20:34:46

Semra Kuytul bugün resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımda Alparslan Hoca ile Salı günü kapalı görüşte yaptıkları tanzim satışları ile ilgili ironiye değindi.

Erdoğan, belediyeler tarafından başlatılan tanzim satışlarla ilgili “Bir anda fiyatlar yarıya indi, daha da inecek. Temizlik ürünlerinden tutunuz, diğer neler varsa marketlerde falan onların da belli bir kısmını buralarda da biz satmaya başlayacağız. Gıdada terör estirenlere gereken dersi verdik, veriyoruz, vereceğiz” dedi. Seçime kadar devam edeceği duyurulan tanzim satışları pazarcı esnafının belini büktü

Bolu F Tipi Cezaevinden haberleri izleyen Alparslan Hoca da ironi yaparak bu noktaya değindi.

Semra Kuytul, Alparslan Hocanın Cumhurbaşkanının 'Gıda Terörü' dediğinden bahsettiğini ve yakında bir terör örgütü daha çıkabilir (!) diyerek biraz da espri ile adı da GITÖ olabilir dediği yazdı.

İşte o tweetler;

Geçtiğimiz, Salı Hocaefendi ile kapalı görüşümüzde haberlerde Cumhurbaşkanının 'Gıda Terörü' dediğinden bahsetti ve 'bu kadar da olmaz' dedi. Yakında bir terör örgütü daha çıkabilir (!) diyerek biraz da espri ile adı da GITÖ olabilir dedi.

Yakında pazarcı ve manavlardan 'patlican', 'domates', 'kuyruk', 'zarar' vb kelimeleri kullananlar GITÖ'ye üye olmaktan ya da en azından propagandadan 5 ila 10 yıl arası hapis cezası alırsa bu memlekette şaşıran olmaz sanırım.

Tanzim satışları kapsamında 'temizlik ürünlerine de el atılacağı' söylendi. Sebzedeki yükselişe ses vermeyen ev hanımlarından 'patlican hadi neyse ama hypo'ma dokunma!' pankartlarına kadar gider bu iş.. Ondan sonra da TETÖ.. Sen misin temizlik ürünlerini savunan!



0 Yorum

Yorum Yaz