#AlparslanKuytulaTecrit Zulmüne Tüm Türkiye’den Tepki Yağıyor!

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin haksız bir şekilde Bolu F Tipi cezaevinde tutularak tecrit zulmüne maruz bırakılmasına tüm Türkiye’den tepki yağıyor.

#AlparslanKuytulaTecrit Zulmüne Tüm Türkiye’den Tepki Yağıyor!
21 Haz 2018 13:29:19

Furkan gönüllüleri 30 Ocak operasyonunun ardından 8 Şubat’ta tutuklanan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin serbest bırakılması için ilk günlerden itibaren sosyal medyadan çağrıda bulunuyor. Özellikle son günlerde açtıkları etiketler ile Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye aylardır yapılan tecrit zulmünü gündeme getiren Furkan gönüllüleri, Türkiye ve dünya çapında binlerce seveni olan Hocaefendinin suçsuz bir şekilde tutuklu yargılandığını söyleyerek bir an önce tahliye edilmesi için yetkililere sesleniyor.  

Furkan gönüllülerinin Twitter üzerinden başlattığı etiket çalışmalarına Türkiye ve dünyadan binlerce kullanıcının katıldığı ve Hocafendiye yapılan  zulme tepki gösterildiği gözlemleniyor. Bugün başlatılan #AlparslanKuytulaTecrit  etiketine yazarak zulme sessiz kalmayan kullanıcılar Hocaefendi’nin bir an evvel serbest bırakılması için yoğun paylaşımlarda bulunuyor.  Tecritin insanlık suçu olduğu vurgulanarak Alparslan Kuytul Hocafendi’nin hiçbir suçu olmadığı halde 133 gündür bu zulme maruz kalmasına ciddi boyutta tepki yağıyor.

Twitter kullanıcılarının #AlparslanKuytulaTecrit etiketi ile yaptığı paylaşımlardan bazıları şu şekilde;

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 

 

 


 

 


 

 



0 Yorum

Yorum Yaz