Bakan Eroğlu: Halkı atletle yönetmek mümkün değil

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun atletiyle çekilen fotoğrafına ilişkin olarak 'bunu bir muhalefet liderine yakıştıramadığını' söyledi ve fotoğrafın bir senaryo olduğunu savundu. Eroğlu, "Bu halkı atletle, algıyla yönetmek mümkün değil" ifadesini kullandı.

Bakan Eroğlu: Halkı atletle yönetmek mümkün değil
26 Ağu 2017 16:36:42

Afyonkarahisar'a gelen Bakan Eroğlu, AK Parti İl Başkalığını ziyaret etti. 

 

'BU ZİHNİYET ONU YEMEZ'

Burada Kılıçdaroğlu'nun, Ankara'dan İstanbul'a yaptığı 'Adalet Yürüyüşü' sırasında çekilen atletli fotoğrafıyla ilgili bir soru üzerine Eroğlu, "Kılıçdaroğlu'nun atletle fotoğraf çektirmesi, hazırlanmış bir senaryodur. Ben buna inanıyorum. Bir muhalefet liderine yakıştıramadım. Söylenecek fazla bir şey yok. Bu işler ciddiyetle yapılıyor. Böyle halkı atletle, algıyla yönetmek mümkün değil. Yani bu zihniyet onu yemez" diye konuştu.

Ayrıca, Afyonkarahisar'ın tarihinde görmediği yatırımları gördüğünü ifade eden Eroğlu, "Muhteşem bir dönüşüm var. Bunu fark eden fark ediyor" diye konuştu. Eroğlu, Gürcistan'daki bir yangına müdahale etmesi için gönderilen yangın söndürme uçaklarıyla ilgili soru üzerine, orman yangınlarıyla mücadelede Türkiye'nin güçlü bir ülke olduğunu belirtti.

 



0 Yorum

Yorum Yaz