Beyaz Tv'den Bir Özür Daha

Beyaz TV'de yayınlanan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in konuk olarak katıldığı Dinamit adlı programda, hayatını kaybeden özel harekatçılar için "kömür oldular" ifadesi kullanıldı. Programın sunucusu Latif Şimşek bu gelişmenin ardından özür dilemek zorunda kaldı.

Beyaz Tv'den Bir Özür Daha
04 Mar 2017 09:38:48
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Beyaz TV'de konuk olarak katıldığı Dinamit adlı programda büyük bir skandala imza atıldı. Beyaz TV, Gökçek'in 15 Temmuz darbe girişimini yorumladığı sırada, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden özel harekatçılar için '52 Özel Harekatçı kömür oldu' altyazısı kullanıldı.

Programın sunucusu Latif Şimşek, sosyal medyadan gelen yoğun tepki üzerine özür dilemek zorunda kaldı. Şimşek, bu KJ'nin atılmasının nedeni ve soruşturulmasını bizzat takip edeceğini ve elinden geleni yapacağını belirtti. 

Daha öncede Beyaz TV'den Nihat Doğan 'FETÖ' soruşturmasında yargılanan infaz koruma memurlarının adliyeye "şık" kıyafetlerle çıkarılmasını eleştirerek, "alçak gardiyanlar" ifadesini kullandığı için Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek'e özür mektubu yazmıştı.



0 Yorum

Yorum Yaz