Bir aile daha yok oldu!

Kırıkkale Keskin Cezaevi’ndeki yakınlarını ziyaretten dönen Civelek ailesi Ankara yakınlarında trafik kazası geçirdi. Bir aile daha yok oldu...

Bir aile daha yok oldu!
09 Ara 2018 23:05:51

Kırıkkale Keskin Cezaevi'nde tutuklu olan damadını ziyaret edip, Düzce'ye dönmek için yola çıkan Emin Balıkçı'nın kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak yol kenarındaki dereye uçtu.  Kazada aracı kullanan Emin Balıkçı (55), Havva Civelek (58) ve 3 yaşındaki Betül Civelek hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan 8 yaşındaki Naime Civelek ile Hatice Civelek (32) ise hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, yürek burkan kaza saat 14.30 sıralarında Ankara’nın Mamak ilçesi yakınlarında meydana geldi. Ailesinden çok uzak mesafede cezaevinde yatan Enis Evren Civelek’i ziyaretten dönen yakınlarını taşıyan Emin Balıkçı yönetimindeki 81 EB 167 plakalı otomobil yol kenarındaki dereye yuvarla

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri araçtakilere ilk müdahaleyi yaptı. Hatice Civelek’in babası Emin Balıkçı ile Enis Evren Civelek’in annesi Havva Civelek olay yerinde hayatını kaybederken ağır yaralanan Betül Civelek ile Naime Civelek hastanede vefat etti. Enes Civelek’in eşi Hatice Civelek durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

ACILI BABA CENAZEDE

İki evladı, annesi ve kayınpederini kaybededen Enis Evren Civelek özel izinle cenazeye katıldı. Acılı babayı yakınları teselli ederken kılınan cenaze namazına kendisine refakat eden jandarmalar da katıldı.

AĞIR YARALI ANNEDEN ÇAĞRI: EŞİMİ TUTUKSUZ YARGILAYIN

Hastanede tedavisi devam eden anne Hatice Civelek ise Bold Editörü Cevheri Güven’in yayınladığı video üzerinden yetkililere ‘eşimi tutuksuz yargılayın. Benim ona, onun bana ihtiyacı var.’ diye seslendi.

Hatice Civelek, hastanede ifadesini almaya gelen jandarmaya ise yaşadıklarını şöyle anlattı:

Jandarma ifademi almaya geldi. ‘Kimler öldü’ diye sordum, ‘dayanamazsın’ dedi.

“Ben, vatansever iken vatan haini ilan edildim, onu bile kaldırdım bunu da kaldırırım” dedim. Biz herşeyin emanet olduğunu biliyoruz ben çok iyiyim.

Eşimle en büyük sıkıntımız evlatlarımızdı . Namaza başlamaları gerekiyor kime emanet edeceğiz bunları kim yetiştirecek diye dertleniyorduk. Onlar cennet kuşu oldu elhamdülillah”

Jandarma ile Hatice Civelek arasında yaşanan diyaloğu aktaran yakını, sosyal medyada şu paylaşımda bulundu: “Bir insan bu kadar güzel olabilir. Biz teselli edelim diye gittik teselli olup güç aldık elhamdülillah.”

Yaşanan bu acı olay ailesinden uzak mesafelere gönderilen tutukluların dramını bir kez daha gözler önüne serdi.

 



0 Yorum

Yorum Yaz