'Bir gece ansızın gelebiliriz'

Erdoğan yaptığı açıklamada 'Bu kadar ülke ele ele verelim: Rakka'yı mezar ederiz. Bakın 200'den fazla terörist orada hallettik. En önemli merkezlerini vurduk. Niye bu milletle oyun olmaz. Bir gece ansızın gelebiliriz. ' ifadelerini kullandı.

'Bir gece ansızın gelebiliriz'
29 Nis 2017 12:22:01

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

"ELİMDE BELGELER VAR, TRUMP'IN ÖNÜNE KOYACAĞIM"

DEAŞ ile bizden başka ciddi şekilde mücadele eden yoktur. Kimse bize safsata anlatmasın. Bakın şu anda sınırlarımızın ötesinde 3 bini aşkın DEAŞ2lı etkisiz hale getirildi. Şimdi hedef; Münbiç ve diyoruz ki ABD'nin başını çektiği koalisyonla beraber biz Rakka operasyonunu yaparız ama ABD'li dostlarımıza diyoruz ki yanınıza terör örgütlerini almayın. 

Böyle bir yanlış saplantı içinde olmayın. Elimizde belgeler var. Dünkü toplantıda da bahsettim. 16'sında Trump ile görüşmemizde de önlerine koyacağım. Bakın durum bu! Gelin koalisyon güçleri elele verelim, Rakka'yı DEAŞ'a mezar ederiz. Bunlar kendilerine kaçacak delik ararlar. Aynı şekilde Musul'da da bu operasyonları sürdürelim. Eğer bunları Irak'ta kendi hallerine bırakırsak sürekli kurban vermeye devam ederiz.

'SİNCAR OPERASYONU SÜRECEK!'

Ne dedik, biz kefenimizle yola çıktık. Türkiye'nin DEAŞ operasyonlarında elde ettiği başarı herkesin maskesini düşürdü. Hedefte bizim Mehmed'imiz var vatandaşımız var. Bu örgütlerin yıkmaya çalıştığı devlet bizim devletimizdir. Terör örgütleriyle mücadele bizim için mecburiyettir. 

Onun için hiç kimse kusura bakmasın. Terör örgütlerine müsamaha göstermeyeceğiz. Ama Batı terörle mücadelede samimiyse taviz veremeyiz. Bugün bizi vuran terör yarında onları vuracaktır. İşte seçimlerde yaşadık. Avrupa'nın birçok ülkesinde bu teröristler bizi bölmek için kullanılmadı mı? Hadi verin bu teröristleri bize vermezler. 

Onların piyonları bunlar. Dosyaları ile verdiğimiz halde. Gelip bizden utanmadan sıkılmadan ajan teröristi isterler ve bunu Alman rezidansında saklarlar. Tutuklandı, hala onu istiyorlar.

3 bini aşkın DEAŞ'lıyi etkisiz hale getirdik. Şimdi hedef: Münbiç. Biz diyoruz ki, Rakka operasyonunu yaparız ama yanınıza terör örgütlerini almayın. Terör örgütlerinin iyisi kötüsü olmaz. Hepsi kötüdür. 

Bu kadar ülke ele ele verelim: Rakka'yı mezar ederiz. Bakın 200'den fazla terörist orada hallettik. En önemli merkezlerini vurduk. Niye bu milletle oyun olmaz. Bir gece ansızın gelebiliriz. 

 


0 Yorum

Yorum Yaz