Bir Günde 24 İldeki Vakıf Ve Dernekler Mühürlendi!

Dün ve bugün il ve ilçelerde bulunan vakıf ve dernek binalarının kapılarına mühür vuruldu. İşte o il ve ilçeler; Kadirli, Karaisalı, Dörtyol, Kozan, İmamoğlu, Mersin, Osmaniye, Kayseri, Uşak, Gaziantep, Ankara Merkez, Sincan, Şanlıurfa, Konya, Elâzığ, Kahramanmaraş, Erzurum, Adıyaman, Malatya, Diyarbakır, Siirt (kapı kilidi değiştirilmiş), Bursa, Niğde, Kırıkhan

Bir Günde 24 İldeki Vakıf Ve Dernekler Mühürlendi!
05 Şub 2018 23:25:27

30 Ocak Salı günü sabah erken saatlerde Furkan Vakfına ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin de aralarında bulunduğu 25 kişinin evlerine baskın düzenlenmesi ile gözaltına alınmışlardı.

 Vakfın tüm faaliyetlerine Adana valiliğinden geçici men kararı çıkmış ve vakfa kayyum atanmıştı. Dün edinilen bilgeye göre Furkan vakfı ile aralarında organik hiçbir bağı bulunmayan Türkiye genelinde adı Furkan olan yaklaşık 30 ildeki vakıf ve derneğe de faaliyetten men kararı geldiği duyuruldu. Dün ve bugün ise alınan karar bazı illerde uygulanmaya başlandı.

Dün yaşanan skandal uygulamada, gözaltına alınan kişilerin evleri mühürlenerek eşi ve çocukları dışarı atılmıştı.
Mağdurlar AKP'nin adını zulme uğradıkları için ZKP (zulümle kalkınma partisi) olarak değiştirilmesi gerektiğini vurgularken skandal uygulamalar yaşanmaya devam ediyor.

Dün ve bugün bazı il ve ilçelerde bulunan vakıf ve dernek binalarının kapılarına mühür vuruldu.
İşte o il ve ilçeler;

Kadirli, Karaisalı, Dörtyol, Kozan, İmamoğlu, Mersin, Osmaniye, Kayseri, Uşak, Gaziantep, Ankara Merkez, Sincan, Şanlıurfa, Konya, Elâzığ, Kahramanmaraş, Erzurum, Adıyaman, Malatya, Diyarbakır, Siirt (kapı kilidi değiştirilmiş), Bursa, Niğde, Kırıkhan

Yaşanan tüm zulüm ve mağduriyetler, ZKP adı altında açılan etiketle hergün Türkiye gündeminde 1. Sıraya taşınıyor.



0 Yorum

Yorum Yaz