Biz Müslümanlara Düşmanlık Yapmayız!

Alparslan Kuytul Hocaefendi 25 Nisan Pazartesi günü Akit Tv ve Beyaz Tv tarafından kendisine atılan asılsız iftiralara Tv Furkan’da canlı yayın üzerinden cevap verdi.

Biz Müslümanlara Düşmanlık Yapmayız!
28 Nis 2017 10:32:20

Alparslan Kuytul Hocaefendi 22 Nisan’da yaşanan olay ile ilgili kendisine yöneltilen; “Bu karalama kampanyaları devam edeceğe benziyor bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz? Sorusuna; “ Yıllardır yaptığım bazı siyasi tenkitlerden ötürü hükümet düşmanıyım zannediyorlar. İyi niyetli olanla kötü niyetli olanı ayıramıyorlar.Kafir bitti de Müslümanlara mı düşmanlık yapacağım ben. Amerikası İsraili bitti de AKP mi kaldı? Namaz kılanlara mı düşmanlık yapacağım yani. Bu kadar engelleme var bu da hükümete zarar veriyorsa, birileri hükümetin altını oymak için yapıyorsa hükümet hiç mi duymuyor?” diyerek cevap verdi.

Hükümete düşmanlık yapmadığını dile getiren Hocaefendi ben konferans yapmak istiyorum. ‘Derdim üzüm yemek bağcı dövmek değil’ dedi. Ben hükümete zarar vermek istemiyorum ancak bize yapılan engellemeler, hükümete zarar veriyorsa hükümet de bu işin arkasında kimlerin olduğunu ortaya  çıkartsın şeklinde önemli açıklamalarda bulundu.

“Bir olay olduğunda bunlar hükümete zarar geliyor gibi düşünüyorlar. Biz hükümete zarar vermek için bir olay yapmıyoruz.Hükümetin düşmanı da değiliz anlamıyorlar bizi.Yıllardır yaptığım bazı siyasi tenkitlerden ötürü hükümet düşmanıyım zannediyorlar. İyi niyetli olanla kötü niyetli olanı ayıramıyorlar.Kafir bitti de Müslümanlara mı düşmanlık yapacağım ben. Amerikası İsraili bitti de Akp mi kaldı? Namaz kılanlara mı düşmanlık yapacağım yani. Bu kadar engelleme var bu da hükümete zarar veriyorsa, birileri hükümetin altını oymak için yapıyorsa hükümet hiç mi duymuyor? Hükümete yakın bir tane insan bizi hiç duymuyor mu, hiç gidip söylemiyor mu? Furkan vakfına 3 yıldır yapılan bu zulüm nedir? Bunları kim yapıyor, bir derin güç mü var hükümetin içinde? Bu olaylarla bize saldıracaklarına bunu ortaya çıkarsınlar. Konferans yapmak için araya sokmadığım adam kalmadı. Benim derdim konferans yapmak, üzüm yemek bağcı dövmek değil! Sanki olay çıkartan benim, ben olay çıkmasın diye Allah’a ne kadar dua ettim. Bana ‘hükümete zarar verme’ diyorlar tamam ben de vermek istemiyorum. Hükümette bunu yapanları bulsun, cezasını versin görevden alsın. Bizi başkaları ile karıştırıyorlar sanki işim gücüm yok hükümet düşmanlığı yapıyorum. Ben neden hükümete düşmanlık yapacağım, dünyada kafir kalmadı da hükümete mi düşmanlık yapacağım!”

 

 



0 Yorum

Yorum Yaz